Átveszi a Gödört a főváros

2010. április 29. 15:50

Átvenné a Gödör hasznosítását a magyar államtól a Fővárosi Önkormányzat. A testület felkérte Demszky Gábort, hogy kezdeményezzen tárgyalásokat az ügyben. Az Önkormányzat százszázalékos tulajdonosa lesz a Mikroszkóp Színpadnak is, mivel megveszi Sas Józseftől annak tulajdonrészét.

2010. április 29. 15:50

A Fővárosi Önkormányzat testülete egyhangúlag felkérte Demszky Gábor főpolgármestert, hogy kezdeményezzen tárgyalásokat az Erzsébet téri kulturális központ és park (Gödör) hasznosításának átvételéről az állammal. A Gödör jelenleg a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában áll, de az ingatlan hasznosítási joga és fenntartási költsége a magyar államot (az Oktatási és Kulturális Minisztériumot) terheli.

A testület arról is határozott, hogy névértéken, 1 470 000 forintért megveszi Sas Józseftől a Mikroszkóp Színpad Nonprofit Kft. 49 százalékos üzletrészét. Ezzel a társaság a Fővárosi Önkormányzat százszázalékos tulajdonába került.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dexter
2010. április 29. 21:57
Na, akkor most majd nem hetente kétszer, hanem naponta háromszor lesz tolerancia-, antirasszizmus-, meg másságfesztivál.
elfelejtette
2010. április 29. 17:59
"A testület arról is határozott, hogy névértéken, 1 470 000 forintért megveszi Sas Józseftől a Mikroszkóp Színpad Nonprofit Kft. 49 százalékos üzletrészét. Ezzel a társaság a Fővárosi Önkormányzat százszázalékos tulajdonába került." Ha jol ertem, Jozsitol meg akarnak szabadulni.
drienovác
2010. április 29. 16:26
centralizálunk, centralizálunk? kéne valakinek az ingatlan?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!