Íme az emberek emberének emberei!

2010. augusztus 05. 16:21

Schmitt Pál leváltja a Köztársasági Elnöki Hivatal vezetőinek és munkatársainak nagyrészét. Az újak között egyetemi adjunktus, volt Hír TV-s riporter is van az Origo összefoglalója szerint.

2010. augusztus 05. 16:21

Szabó Edina fogja irányítani Schmitt Pál sajtós ügyeit. Szabó régebben a Hír TV riportere, majd a Fideszben Orbán Viktor sajtófőnöke volt - ő találta ki például az Orbán Viktor hétköznapjairól szóló OVTV-t is. Az alkotmányjogi osztályt Cservák Csaba, a szegedi egyetem adjunktusa vezeti majd, aki pár évvel ezelőtt még az MDF delegáltja volt az Országos Választási Bizottságban. Az államfő külügyeit az EP-ben hosszabb ideig Schmitt mellett dolgozó Vayna Márton, míg a KEH vezetését Kiss Norbert, Schmitt személyi titkára veszi át.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hori77
2010. augusztus 06. 12:14
jogos, hogy a saját embereit hozza!
Outer-senshi
2010. augusztus 05. 18:30
Melyiké??? Sokat okoskodott ő az Atv-én, a Napkeltében, stb. Akkor elég egyértelmű lehet rá a válasz.:))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!