Gulyás: Ideológiai ámokfutás G. Fodor interjúja

2015. február 25. 11:42

Gulyás Gergely nem ért egyet azzal az „ideológiai ámokfutással”, ami az interjúban elhangzott.

2015. február 25. 11:42

Gulyás Gergely a törvényalkotási bizottság a veszprémi vereségről elmondott véleménye után reagált azokra a felvetésekre is, melyek szerint többek között G. Fodor Gábor és Navracsics Tibor felelőssége is felvethető a vereségben azzal, hogy elbizonytalanítják a Fidesz táborát.

Gulyás Gergely nem akarja bántani G. Fodor Gábort, nagyon sok jó írását és értelmes közéleti megszólalását olvasta korábban, de „ez nem tartozik ezek közé” – magyarázta a politikus. Gulyás arról is beszélt, hogy elviekben sem tartaná helyesnek, hogyha személyekre lebontott bűnbakkeresés indulna el. „Szerintem ettől tartózkodni kell, nincs is ilyen szándék a Fideszben és Navracsics Tibor esetében is az ilyen állításokat indokolatlannak tartom” – fogalmazott. Közölte, G. Fodor Gábor nem a Fidesz politikusa, „azzal az ideológiai ámokfutással, ami ebben az interjúban elhangzott, nem tudok mit kezdeni, csak azt tudom mondani, hogy nagyon távol áll mindaz, ami ott elhangzott attól, amit a kormánypártok a polgári Magyarországról gondolnak”. 

A törvényalkotási bizottság elnöke megerősítette: „nagyon fontosnak tartom, hogy ez legyen egyértelmű, hogy nemhogy nem azonosulunk ezzel, hanem egy olyan káros és haszonelvűnek tetsző politika alapvetésének tartjuk az ott elhangzottakat, ami elfogadhatatlan”

 

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2015. február 26. 07:48
https://kuruc.info/r/6/139926/
Morgen
2015. február 26. 00:21
Nehéz eligazodni a sokszor egymásnak ellentmondó "interjúkon". A Fidesznek nem kell kapkodnia, most hangulati szavazás van. Az emberek többségének fogalma sincs arról, mit jelent megfogni egy országot a lejtőn. Erről kell beszélni, mert ez tette ki a kormányzati munka nagy részét. A másik rész: helytállni, megmaradni a szövetségi rendszereken belül és kívül, megőrizni, vagy kissé gyarapítani a kereskedelmi kapcsolatainkat. Ha ezt teszik, miért nem erről beszélnek? Nagyon látványos, amikor Kálmán Olga és társai hisztis kérdéseket tesznek fel (ez a dolguk a másik térfélen), de a közmédiában van mód arról beszélni, ami valójában történik. Nem kell minden apró kesztyűt felvenni.
Pinter68
2015. február 25. 21:29
"...hogy nagyon távol áll mindaz, ami ott elhangzott attól, amit a kormánypártok a polgári Magyarországról gondolnak”. Gulyás szerint lehet, de a tapasztalatok alapján bizony nemigen.
Hapci
2015. február 25. 21:05
Ez a Gulyás valamikor jóravaló ifjú embör volt, ma már bármikor bármekkorát hazudik. GFG meg annyira nyeregben érezte magát és gazdáit, hogy elfelejtette, egy csomó dolgot vagy szinte bármit meg lehet csinálni a néppel (= hülyék), de kimondani azért nem szerencsés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!