A korrupt nagyvállalkozó zseniális sakklépése

2015. március 09. 16:14

Lajos keresett egy olyan bábút a sakktáblán, amivel úgy üthet, hogy igazán fájjon és nem érintett benne. Az ügynöközés telitalálat, talán a legzseniálisabb, amit kitalálhatott.

2015. március 09. 16:14
zero

„Aki azt várta, hogy Lajos majd elkezdi nyomatni az anyagokat, cégneveket, offshore cégeket, milliók-százmilliók-milliárdok útját, az nagyot tévedett. Ugyanis Lajos nem hülye, miért tenne ilyet, hiszen együtt loptak Orbánnal, nem fogja saját magát is bemártani. Ahogy Orbánék is nagyon kerülik a Közgép és Simicska mocskos pénzügyi múltját, hiszen az egyúttal a saját mocskos múltjuk is.

Másrészt meg az emberek nagy többségét nem érdeklik az offshore cégek, milliárdok. Nem tudják felfogni a »milliárdot«, amikor a legnagyobb összeg amit egyszerre, egy összegben láttak a 100 ezer forint volt. Amúgy is, a szocik is loptak, nem? – legyintenének rá.

Úgyhogy Lajos keresett egy olyan bábút a sakktáblán, amivel úgy üthet, hogy igazán fájjon és nem érintett benne.
Az ügynöközés telitalálat, talán a legzseniálisabb, amit kitalálhatott. Bár Lajoson kívül talán csak Orbán tudja, hogy ez volt-e 
»Az Aduász«, vagy csak egy lap az erősebb lapok közül.

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13
2015. március 10. 07:13
Eddig egyfolytában Simicskát szarták az agyon-demokratikusok. Most nyalják ugyanazok, sőt táska és fegyverhordozóik, szószólóik /lásd a hibbant Kálmán Olga/ lettek / Németh Péter még a gyóntatója is/, ha így haladnak, még életében szobrot is állítanak neki.
brabant89
2015. március 09. 22:17
"A híres-hírhedt-klasszik pénteki “gecinap” után itt a “ügynökvasárnap”. Lajos ismét elővette a szórakoztató énjét. Az Orbán-Simicska háborúnál jelenleg nincs érdekesebb és jelentősebb belpolitikai eseménysorozat. Simicska Lajos vasárnap úgy döntött, mesél egy kicsit a Mandinernek." Hát, fiúk, köszi, ezen igen jót röhögtem.
brabant89
2015. március 09. 22:15
Louis, I think this is the END of a beautiful friendship.
NeMá
2015. március 09. 20:33
"Úgyhogy Lajos keresett egy olyan bábút a sakktáblán, amivel úgy üthet, hogy igazán fájjon és nem érintett benne." Ja csak aztán ki ne derüljön, hogy pont fordítva volt :) Simlis jelentett Orbánról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!