Jogsegélyszolgálatot indít az LMP a Quaestor-károsultaknak

2015. április 08. 12:49

Honlapon keresztül és e-mailben is várja az LMP azon magánemberek, kis- és középvállalkozások jelentkezését, akik károsultjai a brókerház bedőlésének.

2015. április 08. 12:49

Jogsegélyszolgálatot indít az LMP a Quaestor-ügy károsultjainak – jelentette be Schiffer András frakcióvezető, az LMP társelnöke szerdai sajtótájékoztatóján Budapesten. Honlapon keresztül és e-mailben is várja az LMP azon magánemberek, kis- és középvállalkozások jelentkezését, akik károsultjai a brókerház bedőlésének. A frakcióvezető hangsúlyozta: a párt igyekszik alternatívát kínálni, ezért is nyújtották be azt a törvényjavaslatot, amely bizonyos esetekben nem engedné, hogy bank és befektetési szolgáltató kapcsolt vállalkozás lehessen, hogy ne legyen egy érdekeltségi körön belül egy bank és az az általa megbízott befektetési szolgáltató.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Apáczai
2015. április 09. 10:27
Magyarországon biztonságos, az állam által szavatolt takarékossági- és befektetési rendszer működik. Ennek kamata, illetve hozama meghaladja az infláció tértékét, tehát rentábilis, és tisztes haszonnal jár. Vannak ezen kívül KOCKÁZATOS kínálatok is. Magasabb hasznot, magasabb hozamot ÍGÉRNEK, aminek azonban a KOCKÁZATA közisemrt még a lakikusok körében is!!! Aki tehát kovkáztat, az viselje a merészsége következnényeit. Felháborító és igazságtalan az adófizető családok nyakába varrni a hazadírozók könnyelműségének a következményeit. Csak idő kérdése, és országos ellenszegülést fog kiváltani az adóforintok ilyen elherdálása!!!
kjkj945
2015. április 08. 14:35
L(o)mp(os) Fizessétek ki a kárukat! A jog ... ... pláne, ha csak segíj!
Morgen
2015. április 08. 14:26
Esetleg pénzt is tesznek a a BEVA-ba?
Berecskereki
2015. április 08. 13:17
Amennyiben a magáncsőd intézményét jogilag nem rendezik, addig - legyen MSZP-s, LMP-s, Jobbikos jogszolgálat - sok minden érdemi dolgot nem fog tudni elérni. A magáncsőd törvényi szabályozásánál ugyanazon elv alapján kell történnie, amilyen a joghatályos csődtörvény, ami a csődbiztos feladta és joga. Z. Kárpáti Zoltán is tévedésbe van, mert minden országban ahol a magáncsőd intézménye működik, a kirendelt csődbiztosnak jogosítványa van az adó pénzügyi tevékenységébe beleszólni. Ennek hiányában a hitelező sem hajlik az egyességre. Módosítással egyetértek "bizonyos esetekben nem engedné hogy bank és befektetési szolgáltató kapcsolt vállalkozás lehessen, hogy ne legyen egy érdekeltségi körön belül egy bank és az az általa megbízott befektetési szolgáltató." A módosítás pedig az, hogy törölve a "bizonyos esetekben". Ne legyen semmilyen kivétel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!