Migráció: visszaszólt a Fidesz a Jobbiknak

2015. augusztus 01. 17:52

A kormánypárt úgy reagált a Sormásra tervezett új befogadó állomás ellen tiltakozó jobbikos politikus szavaira, hogy számon kérte a pártot amiatt, amiért az még mindig nem válaszolt arra: mióta üzletelnek a jobbikosok bevándorlókkal, és ebből mennyi bevétele származik a pártnak.

2015. augusztus 01. 17:52

A Fidesz szerint a Jobbik még mindig hiteltelen, ha bevándorlásról van szó. A nagyobbik kormánypárt frakciója közleményében azt írta: éppen az a Jobbik beszél, amelynek az emberei „bevándorlókkal üzletelnek” és pénzért szállítanak bevándorlókat Budapestre. „Szégyenteljes lebukásuk” óta a Jobbik még mindig nem válaszolt arra a kérdésre, hogy „mióta üzletelnek a jobbikosok bevándorlókkal és az ilyen üzletekből mennyi bevétele származik a pártnak”.

Berta Krisztián, a Jobbik nagykanizsai szervezetének alelnöke Sormáson tartott sajtótájékoztatón azt közölte: pártja tiltakozik a Zala megyei település határába tervezett ideiglenes befogadóállomás létesítése ellen. Míg Lukács László, a Jobbik országgyűlési képviselője szombaton az MTI-nek arról beszélt, hogy a pártja szerint egy év alatt tízmilliárd forintos pluszterhet jelenthet a magyar egészségügynek az illegális bevándorlók tömege.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
thymian
2015. augusztus 02. 14:52
A csökkent értelmű fityisznek mindent sokszor kell mondani, hogy megértse. Már ha nem az ő kezük van a volt gárdakapitány dolgaiban. A fideszről bármi elképzelhető, nem hiába tanulták az operatív munkát a szadesztól.
Akvínói akvavit
2015. augusztus 01. 21:10
Fideszke, miért lett Czukor József volt berlini nagykövet Orbán külpolitikai főtanácsadója akkor, amikor Gyurcsány alatt az Információs Hivatal vezetője volt? És hogy félreértés egyetlen se legyen: a besúgó Martonyi nevezte ki Czukrot 2011-ben nagykövetnek.
keltafan
2015. augusztus 01. 19:17
Nagyon sokan hezitálnak a Fidesz és a Jobbik között. Sokan nem tudnak dönteni. De a nyilvánvaló hazugságokat/szándékos dezinformálást észre fogja venni, aki akarja - bármennyire is nincs médiája a Jobbiknak, és minden a Fideszé. Márpedig aki Kiss Róbertet összemossa a Jobbikkal, az pont annyira hazug, mint aki Fodor Gábor miatt b...gatja a Fideszt. Ja, amúgy ki is adott diplomata útlevelet Kókának?
gxcapril
2015. augusztus 01. 19:00
A Fidesz terelget. Egesz mast csinal mint amit igert. Ugyan ugy hazudik mint az MSZP. Orban a Debreceni allomas bezarasarol beszelt nem arrol hogy ujjakat nyitnak. A Kerites nem epul, de felesleges is. Akarmelyik faluban job kerites van a hazak korul mint ez a vacak amit epiteni akarnak. Mi tortent a Dublini szerzodes felfuggesztesevel? A Fidesz kommunikalja amit az emberek hallani akarnak, bohocdokid nemzeti konzultacioval, s kozben egeszen mast csinal. Lassan ugyanolyan less visselkedesben mint a idiota liberalbolsevikjaink.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!