Egy nap alatt 9 millió forint gyűlt össze az ellenkampányra

2016. augusztus 19. 09:51

A tavalyi akciójuk után újra a kormányhirdetéseknek görbe tükröt tartó ellen-plakátkampányt indít a Magyar Kétfarkú Kutya Párt. Egy nap alatt 9 milliót adományoztak össze az ötlet szimpatizánsai.

2016. augusztus 19. 09:51

Lázár János szerint a Kutyapárt kezdeménye konstruktívabb, mint az ellenzéki pártoké.

Összesen 276 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pinter68
2016. augusztus 19. 14:23
Itt van, olvassátok hogy mi is valójában az országra leselkedő legnagyobb veszély. Legkevésbé sem a menekültkérdés, ahogy azt a kormány szeretné elhitetni. És az elemzést olvasva az is pontosan kiderül, hogy mi célból. A haveri kapitalizmus "áldásainak" tudományos igényű, de közérthető megközelítése. Még egy gyengébb képességű Fidesz szavazó számára is. Ebből még Kánya és társai is megérthetik, mihez is asszisztálnak. http://index.hu/gazdasag/penzbeszel/2016/08/19/mi_a_baj_a_haveri_kapitalizmussal/
cutcopy
2016. augusztus 19. 13:59
Nyugtassatok meg hogy lélegeztetőgépre költik végül az összegyűlt milliókat..
Fer70
2016. augusztus 19. 13:55
ÉS? Nem mondták fiúk, hogy az ilyen "humoros" ellenkampány is csak a kormány kampány szekerét tolja? Hisz csak még jobban felhívja rá a figyelmet. Elcsesztek több millió Ft.-ot, miközben "romokban az egészségügy, nincs meleg étel a kórházakban, 4 millió éhező" stb, stb. ( idézet BÁRMELY ma, Magyarországon élő ellenzéki szájából.) Gyűjthetnétek arra is, és akkor még értelme is lenne Így? Egy nagy 0 az egész. Ennyi.
forsteandretredjemann
2016. augusztus 19. 13:20
Voltak hasonló abszurd humorral operáló vicc-pártok és mozgalmak a sakdináv államokban és Finnországban is kb. 10-15 éve. Arrafelé inkább a másik oldalon. Nem utolsósorban azért tűntek el, mert a tevékenységük teljesen kontraproduktívnak bizonyult. A vicces kampányaikkal olyan rétegeket is elértek és mozgósítottak akik addig passzívak voltak. Jellemzően a fiatalok figyelmét sikerült a humor segítségével felhívni az adott politikai problémára. Meglepetésre nem passzivitásra vagy a finanszírozó jobboldali pártok támogatására sikerült rávenni az új szavazókat, hanem a karikírozott problémával kezdtek foglalkozni. Végeredményben a szociáldemokrata kormánypártok húztak hasznot a működésükből. Érdekkes lehet majd visszanézni, hogy Magyarországon mi a hatása ugyanennek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!