Miért fontos a Való Világ a politika szempontjából?

2016. december 09. 08:15

Hogyan épül fel a médiakasztrendszer? Fontos lehet a Való Világ, az X-Faktor és Pumped Gabó a politika szempontjából? Gulyás Márton szerint igen.

2016. december 09. 08:15

Gulyás Márton szerint a médiakasztrendszer így épül fel: először van a dráma, aztán a megszégyenítés, aztán a megfelelés. Mi köze a Való Világnak a politikához?

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2017. március 20. 01:00
A liberális gondolkodás és az azon alapuló társadalmi berendezkedés elérte a "törzsfejlődése" csúcspontját és leszálló ágban van mindenhol. Mi már a csónakokban vagyunk, Az index, gulyás és elvtársai ömlengve önigazolva saját létezésük fontosságának illúzióját, még nyomják az utolsó pillanatig, mint a titanicon a zenekar.
motoros
2017. március 17. 10:19
Nagyon fontos! VV Rákosi, VV Lenin , VV Bush, VV Goodfriend és a többiek sokat tudnának mesélni!
2017. január 06. 14:33
Gulyás Márton ahhoz a 7. kerületi és környéki "aszfalt szubkultúrához" tartozik, aki a bármilyen területről származó, bármilyen panaszából jól megélt, és akinek, azonkívül, hogy illegesse magát a kamerák lőtt, túl sok gondja nincs. Az a figura, akivel garantáltan többen vagyunk eggyel, és ezzel ki is merül a tényleges értékképző, értékalkotó képessége. Akinek a létét arról vesszük észre, hogy folyamatosan tolakszik, de, ha nem tolakodna, léte nem tűnne fel, mivel a "hasznossága" rendre elfelejti felhívni önmagára a társadalom figyelmét.
c.critical
2017. január 06. 14:32
Pedig ebbol a videobol eppen az jon le hogy ez a csoka sulyosan baloldali,szinte kollektivista dumakat nyom. Ahogy egyebkent az ujgeneracios wannabee politikusok (akik nem jobboldaliak) teszik. Marx bacsi visszateroben. Mar csak a 'proli' szot kell rehabilitalniuk (javaslom a 'jomunkasember"t) aztan meg is erkeztunk a szocializmusba
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!