Ascher Tamás szerint Vidnyánszky sajnáltatja magát

2021. február 24. 11:54

A rendező úgy véli, hogy Vidnyánszky Attila „néha nem hideg fejjel hazudik, hanem notóriusan félig értesült.”

2021. február 24. 11:54
null

A Mandiner is írt róla, hogy Vidnyánszky Attila szerint a kilépő SZFE-tanárok cserben hagyták a diákokat, mivel az utolsó pillanatig úgy tettek, mintha maradnának, és ez volt a leggonoszabb eljárás a kuratóriumi elnök szerint.

Ascher Tamás rendező a Facebook-oldalán reagált a megjegyzésre:

„Vidnyánszky állandó önsajnálata közben gyakran elfeledkezik az állításait cáfoló tényekről ,ezúttal az egy hónapos felmondási időről. Tudok nem is egy  tanár kollégáról ,aki végigtanítja ezt a hónapot ; más kollégáknak már nincs óraadási kötelezettsége az osztályaikban, de a konzultációkat, stb, ezután is megtartják. Meggyőződésem, hogy Vidnyánszky ilyenkor néha nem hideg fejjel hazudik, hanem notóriusan félig értesült” – írta Ascher.

Kép forrása: MTI

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Porkoláb Zsuzsa
2021. február 25. 21:54
Ez már diliház, amit Ascher leművel, kár volt odahagyni állásodat, anno, mert fáj az a szív, mindőtök szíve, ezt megérzi, ki magyar és szereti hazáját, népét, kit ti tapostatok és rász.tatok. Elárultátok, ti és félreléptetek, de nagyot. Elég volt Böszmeségből.
tothpal
2021. február 24. 20:17
Szegény Ascher - láthatóan - szellemi romhalmaz...
Bájron
2021. február 24. 18:58
Kibaszni a szarházit!
bpe
2021. február 24. 16:54
ez nyilván így is van, hisz a konzekvensen jól értesültség SI-mértékegysége az 1 ascher..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!