Gyurcsány: Én lőttem le Ferenc Ferdinándot

2021. április 01. 17:45

Hét dolog, amiért a DK elnöke hibásnak tartja magát.

2021. április 01. 17:45
null

Gyurcsány Ferenc videós Facebook-posztban vallja be, mi szárad még a lelkén. Azt azért hozzáteszi, hogy ma van április elseje, és ez a nap mindig kicsit a viccelődésről szól, nehogy valaki tényleg elhiggye, amiket mond. Tehát:

„1., Én tehetek az eredendő bűnbeeséséről.

2., Én felelek a bibliai 10 csapásért.

3., Én lőttem le Ferenc Ferdinándot.

4., Én rontottam el a Trónok harca végét.

5., Én öltem meg Magdi anyust.

6., Miattam drágul a benzin.

7., Én rúgtam ki a Fideszt a Néppártból.”

Összesen 161 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
konfucius
2021. április 05. 18:22
Ugyanmár, ez nagyon szánalmas, de akkor legyen: te vagy a felelős a dínók pusztulásáért is. Átkozott légy, mert a fiamat elszomorítottad, még amikor középsős volt. Áh nem. Te mostmár nem tudsz ilyen nagyobb horderejű dolgokat véghezvinni. A puszta létezésed meg ahhoz elég, hogy a galambok a fejedre fossanak egy szépet.
Krupp Skya
2021. április 03. 20:32
Hiába lőtted volna le, Heller Ági nénéd letagadta volna, az elhíresült mondással.
Nagyhuba1
2021. április 03. 18:25
Na végre beismerte! Hulla hó, hulla hó, mesebeli álom. Gyurcsány Ferenc kesereg az ágon. A milliárdos KISZ titkár didereg, megbújik a földön. Az jó, ha hulla van, csak Orbán ne jöjjön. Parányi böszmécske kuporog az ágon. Böszmén csipogja: ne oltass a nyáron.
Porkoláb Zsuzsa
2021. április 03. 14:48
GYURCSÁNY IS VISSZAHOZNÁ KOMCSIKAT, EZÉRT VAN AZ ELLOPOTT VILLÁBAN, ŐSBŰNBEN. DE MÁRA Putyin is megérezte: Európa végét járhatja, Angliát elengedték, EURÓPÁÉRT pedig nem tartanak ÖSSZE! Ősök ÉS ATTILA szelleme azt üzeni Orbán Viktornak: EURÓPA KELL, NEMCSAK V4-EK, HANEM ERŐS EURÓPA, MERT EZ A VILÁG SZELLEMI EREJE! ERŐS EURÓPA NÉLKÜL NINCS VILÁG! ODALESZ E KULTÚRA VELÜNK EGYBEN. Főgyurcsány ráhatására méginkább! A proletárjellemet és Európa bukását ne feledd összevetni! Hol ők az úr, ott lezüllés, szellemi leromlás, ősbukás él és virul! Lásd SZFE leromlását is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!