Íme, Hont András velős véleménye a Nirvana beperléséről

2021. augusztus 25. 10:41

A borítón szereplő egykori csecsemő beperelte az együttest, a publicista erre reagált.

2021. augusztus 25. 10:41
null

Ahogy megírtuk, a Nevermind borítóján szereplő csecsemő beperelte a Nirvanát gyermekpornográfia miatt, mondván, hogy nem tudott hozzájárulni ahhoz, hogy az ő képét használják az ikonikus 1991-es albumborítóhoz.

Hont András nem hagyta szó nélkül az esetet: „Szerintem büntetésül likvidálják Kurt Cobaint. Upsz, már megtörtént. Biztos ezért. Annyira jó, hogy évtizedek elteltével a kő alól előmászik mindig valaki, hogy őt akkora trauma érte, amelyet csak két feltétel együttes teljesülésével lehet gyógyítani.

– írta az újságíró a Facebookon.

Kép forrása: Hont András Facebook-oldala

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. augusztus 26. 13:48
Semmi csoda! Csak a szokásos LIBERÁLFASISZTA erőszakosság!
Frakk a macskák réme
2021. augusztus 25. 20:14
Igaza van a kis faxnak.
nempolitizálok
2021. augusztus 25. 16:26
Az ügyvédje azt mondta neki, figyu, tudnánk egy kis pénzt keresni. Én igazat adok neki, ahogy annak a terroristának is, aki kártérítésért peresl és azért, hogy tegyék női börtönbe. Vagy hogy gondolja a szavazó? Rászavazok a "liberálisokra" mert az annyira korszerű, aztán amikor a kiderül, hogy annyi beteget is beszavazott, hogy élhetetlenné képesek tenni a társadalmat, ráadásul épp a libernyák lesz aki legjobban korlátozza szólás és mozgásszabadságában, másokat hibáztat.
Finale*
2021. augusztus 25. 14:53
Egy elmebeteg vilag szimboluma de hat o is elmebeteg volt es ezt valoban zsenialisan adta vissza. De hallgatni nirvanat az olyan mintha az ember lassan sullyedne le a depresszio olyan bugyraiba amit csak a beteg lekulek es drogosok elnek at. Tegye aki akarja es gyerekkent is utaltam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!