Telefonos kampány indult a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petícióról

2021. szeptember 22. 16:09

A kihelyezett standok és személyes megkeresések mellett telefonon is arra buzdít a Fidesz, hogy minél többen írják alá az íveket.

2021. szeptember 22. 16:09
null

A Fidesz telefonos kampányt indított a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petícióról – közölte Horváth László, a nagyobbik kormánypárt szóvivője szerdai, MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában.

A fideszes politikus elmondta, a kihelyezett standok és személyes megkeresések mellett telefonon is arra buzdítanak, minél többen írják alá az íveket, mert látják, hogy a múlt emberei akarnak visszatérni, és képesek ezért mindent elkövetni.    

„Ne hagyjuk, hogy Gyurcsányék újra megragadják a hatalmat, mert ők egyszer már tönkretették ezt azt országot, és meg kell mutatni nekik, hogy továbbra is nemet mondunk Gyurcsány kudarcos kormányzására” – mondta Horváth László. A Fidesz szóvivője arra szólított fel, ne adjanak nekik újabb esélyt.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
misi53
2021. szeptember 23. 07:40
Aláírtam, most akkor mi lesz ? Továbbá is kígyóznak a lehel piacon a sátornál rendületlenül és nem fogynak a kerületi nyuggerek !
pumuklik
2021. szeptember 22. 21:07
Nincs egy lista a helyszinekről! Fidesz ébresztő!
almantal
2021. szeptember 22. 20:39
Ízlelgessük egy kicsit ezt a dolgot. Ebben az országban százezrek akarják a nevüket adni valamihez, aminek de facto nincs célja, értelme. Pusztán amiatt a tény miatt, mert hisznek a fideszben. Nincs kérdőjel, feltétel nélkül csinálják. Azt mondják neki hogy írd alá és ő aláírja. Ilyen követőket a legvadabb alkoholmámorban sem hinne el Gyurcsány.
geyza1947
2021. szeptember 22. 19:23
Miután a kihelyezett szarok benulláztak, jöna telefonos módszer ami ellenőrizhetetlen !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!