Egy fiatal várandós nő belehalt a koronavírusba, a hozzátartozói megrohamozták a kórházat

2021. október 17. 12:20

A nő megtagadta a kezelést, és oxigénmaszkot sem volt hajlandó felvenni.

2021. október 17. 12:20
null

A Szatmár Megyei Kórházban botrány robbant ki, amikor kiderült a hozzátartozói számára, hogy a 20 éves terhes rokonuk belehalt a koronavírusba. A nő nem kapott előtte koronavírus elleni védőoltást illetve megtagadta a kezelést és az oxigénmaszkot a kórházban.

A nőt a férje vitte be az intézménybe, mivel napok óta nem érezte jól magát, a megfázásos tünetei nem akartak csökkenni.

Rokonai szerint kicsit megfázott, ezért kellett beutalni a kórházba.

Az eset után több mint ötven hozzátartozó megrohamozta a kórházat magyarázatot követelve. Mivel a kedélyek nem csillapodtak, így a kórház menedzsere kihívta a rendőrséget.

Nyitókép: Transindex

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
feherfarkas
2021. október 18. 07:43
Gondolom, réti négerek voltak a rohamozók, ez náluk így működik. Tök mindegy, hogy hol élnek, csak az erőszakot ismerik. Ezekkel nem lehet beszélni, náluk még az ököljog működik. És a legtöbb esetben sajnos a rendőrök nem tesznek semmit, mert ők a kisebbség és nekik mindent lehet!
Bakafa
2021. október 17. 22:43
A Szatmár megyei román cigányok megrohamozták a kórházat. Mintha csak itthon történt volna. A cigány az cigány mindenütt.
motoman
2021. október 17. 21:08
Fehéremberek?
kovászos cipó
2021. október 17. 18:43
Cigányok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!