Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Lakatos Márk szerint az RTL „melegjogi tisztogatásokat” végzett, amikor kirakta reggeli műsorából őt és Járai Mátét

2023. február 01. 14:23

„Hogy fog így a Reggeli Oscart kapni? Vagy már jön a tavasz és nem kell a fűtés?” – utalt a két távozó műsorvezető szexuális orientációjára a stylist.

2023. február 01. 14:23
null

„Tragikus hirtelenséggel kaptuk a hírt, hogy Járai Máténak is taka van a Reggeliből. Én oda is kommenteltem gyorsban, hogy hát, üdv a klubban. A viccet félretéve, most, amikor Hollywoodban már konkrétan azt is előírják, hogy hány melegnek, transznak és egyébnek kell lenni egy stábban ahhoz, hogy Oscar-díjat kapjon egy film, én nem tudom, hogy a Reggeli vezetősége hogy meri ezt megtenni, hogy ilyen melegjogi tisztogatásokat végez!?” –  teszi fel a kérdést legújabb videójában Lakatos Márk miután nem csak őt, egykori kollégáját is kirakták az RTL Klub Reggeli című műsorából.

@lakatosmarkstyle Fel vagyok háborodva! #nekedbelegyen #csilagszóró #reggeli #foryourpage #járai #fy #fyp #tv #taka ♬ eredeti hang - Lakatos Márk

„Hogy fog így a Reggeli Oscart kapni? Vagy már jön a tavasz és nem kell a fűtés?” – utalt a két távozó műsorvezető szexuális orientációjára a stylist.

Lakatos Márk elégedetlen a magyar nyugdíjasokkal - szerinte öltözhetnének izgalmasabban is

Lakatos Márk az RTL Reggeli műsorban járt, ahol újfent nagyot alakított. Előzőleg egyébként Bécsből jelentkezett be, ahol kijelentette: „ Nézzétek meg, Orbán Viktorral egy ágyban vagyok! ". A műsorban a nyugdíjasok stílusát vesézte ki a stylist. Mint mondta, nagy példaképe Iris Apfel, aki 85 éves kora után lett modell.

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kenobi
2023. február 02. 10:30
De hát az nem lehet. Az RTL ugyanis haladó, demokratikus, igaz és jó. A TV2, na az a náci, fasiszta, diktatorista mucsai, kirekesztő és hazug. Így olvastam a telexen és a 444-en.
Pneumaticus
2023. február 02. 00:43
Ütik a feketéket! Ja, nem. A melegeket.
akiaki
2023. február 01. 23:29
de lehet, hogy a szemüvegesekkel van a baj!
Macko888
2023. február 01. 23:16
Vag egy vicc: A dadogós meséli -Aaazért nnem vvvettek ffel rrrádióbbbemonddónak mmert nnem vagyok ppárttag.. Az is lehet, hogy alkalmatlan, hogy NULLA szimpátiát kelt magának. És még buzi is. Ez lehet, hogy nem elég...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!