Pumped Gabo: Már arra is gondoltam, hogy beállok a Fideszbe, Orbán spanja leszek, és mondom neki, hogy csináljon inkább jó dolgokat

2023. július 16. 13:16

„Belülről rohad az is amúgy.”

2023. július 16. 13:16

Pumped Gabo a Telexnek nyilatkozott a Balaton Sound után. Az interjúban többek között arról is beszélt, az utóbbi időben mennyire fontos küldetésének tartja, hogy az emberek visszataláljanak Istenhez és a természethez.

A politikai is szóba került, mivel szerinte sokan összemosták a Fidesszel, miután elkezdett beszélni az istenhitéről. 

„Mikor múltkor elvittem a követőimet a templomba, akkor is volt már olyan komment, hogy én fideszes álszent lettem. De szerintem a Fidesz és a kereszténység nem találkozik. Ők mindent maguknak akarnak, bekebeleznek. Belülről rohad az is amúgy, kiderül, hogy bekokainozva leugrálnak az ereszcsatornáról meg a Borkai-ügy is” – fejtette ki véleményét az ellenzéki lapnak. 

 

 „Az a baj a Fidesszel, hogy ők is azt érzik, hogy ez nem jó, azért szívják fel a csíkokat. Már arra is gondoltam, hogy beállok a Fideszbe, Orbán spanja leszek, és mondom neki, hogy csináljon inkább jó dolgokat”

 

– vélekedik a celeb. Hozzátette, szerinte a kormánynak nem érdeke, hogy az emberek boldogok legyenek, mert ha nem fél az ember semmitől, nincs szüksége rá, hogy a kormány megvédje.

Ugyanakkor hozzátette,

ha „MZP nyert volna, az se lett volna jobb”.

Nyitókép: Instagram/Pumped Gabo

 

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Atoszka
2023. szeptember 06. 20:48
Ez a lökött kong… Ez egy kongói Kin-Kong…
alenka
2023. augusztus 15. 15:41
Gabi,egy agysérült senki.....tanulatlan és buta: jobb,ha mellőzi a politikát....
jan36
2023. augusztus 15. 14:08
De, őszintén! Miért kell retardáltakat szerepeltetni. Ki ez a nyomorult? Hogy nem sakkbajnok, az is biztos. Egyéb sportokban sem hallottam róla... Tudományokban meg végképp. Netalán valami főtüntető? Ott inkább tudnám elképzelni, a kerítéselemekkel hadakozva és "lószerszámot" ölelgetve.
röviden
2023. augusztus 02. 10:43
Erre az idiótára mindig rácsodálkozom. Ennyi izomhoz ekkora agy, ilyen utoljára a dinoszauruszoknál fordult elő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!