Esztergomban ugyebár egy csávó felrobbantotta magát és egyúttal a rendőröket is

2023. szeptember 26. 10:07

Ha ilyen kiszámítható amatőrök ezt tudják tenni, milyen eredménnyel zárulna egy profi terroristák által véghezvitt merénylet?

2023. szeptember 26. 10:07
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Nem szoktam ilyen témákban posztolni, mert az ilyeneken nincs mit élcelődni. Esztergomban ugyebár egy csávó felrobbantotta magát és egyúttal a rendőröket is. Egy főhadnagy az életét vesztette, hárman súlyosan, többek könnyebben sérültek. Az öngyilkos robbantó mindenért a zsidókat okoló világvégehívő konteós volt, és ez a hite egyenesen vezetett idáig. (Ahogyan annak idején a Magyar Nemzeti Arcvonal vezetője, Györkös is eszméinek megfelelően, konzekvensen rántott fegyvert, és lőtte le az ajtót rátörő rendőrt.)

Na most ennek a posztnak nem a szélsőséges eszmék ilyetén lehetséges következményei a lényege, hanem inkább egy kérdés: hogy ha ilyen kiszámítható amatőrök ezt tudják tenni, milyen eredménnyel zárulna egy profi terroristák által véghezvitt merénylet Magyarországon? Vagy ez teljesen elképzelhetetlen, mert ott a kerítés meg a sok szöveg?”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Origo

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
apoa
2023. október 15. 01:08
Az estergomit nem mondanám amatőrnek, elég pontosan kitervelte a merényletet!
jenoszakal
2023. október 14. 23:46
Nem kellett volna halálba küldeni a rendőröket egy őrült miatt. Hol van a parancsnok felelőssége???
Csomorkany
2023. október 01. 06:08
Eddig OK: "az ilyeneken nincs mit élcelődni". Folytatni kár volt.
Európai téridő
2023. szeptember 27. 09:33
Elefes, FAM!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!