A magyar kormány teljes médiaarzenálja szerint én vagyok a „sátánista teológus”

2023. október 06. 07:09

Hízik májam attól az érzéstől, hogy egyetlen magyar egyházi embernek sincsen ekkora és ilyen lelkes tábora, mint nekem.

2023. október 06. 07:09
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„NOHÁT, MIT KÉRDEZETT TŐLEM AZ EGYIK LEGNAGYOBB AMERIKAI KATOLIKUS LAP?

»Why is it that, as  arguably the best known female Hungarian Catholic theologian, you in fact have to work at a university in a neighbour country?« Vagyis: »Miért van az, hogy Önnek, mint vitathatatlanul a legismertebb magyar katolikus teológusnőnek, valójában egy szomszédos ország egyetemén kell dolgoznia?« – kérdezte a National Catholic Reporter újságírója tőlem. 

Hát nem drága!? Először arra gondoltam, azt válaszolom neki, mert a magyar kormány teljes médiaarzenálja szerint én vagyok a »sátánista teológus«, meg valszeg a saját egyházam vezetősége is a földre szállt patás ördögöt látja bennem. De még az is lehet, hogy az elveszett 1,1 millió hívőért is engem hibáztatnak. 

Csináltam is hozzá egy passzoló fotót. Mit gondoltok, kifejező?

Azért bevallom, hogy hízik májam attól az érzéstől, hogy egyetlen magyar egyházi embernek sincsen ekkora és ilyen lelkes tábora, mint éppen nekem. Mondjuk én nem is vagyok egyházi ember.  Szerencsére! I love you ALL!”

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax-2
2023. október 28. 06:28
LÓFASZT VAGY TE TEOLÓGUS ANYUKÁM!!! LEGFÖLJEBB SÁTÁNISTA VAGY..DE AZ VALÓBA' VAGY. ELMÉCC TE A JÓ KÚRVA ÉDESANYÁD HÓTTKÓROS PICSÁJÁBA!
Intruder
2023. október 27. 21:05
Aljas kurva, hehe. A Sátán felszopója.
jan36
2023. október 27. 13:32
Zavaros, félművelt, monomániás vagy. A lőtéri kutya sem kíváncsi rád. Sógorék tekintsék megkésett bosszúnknak, hogy a nyakukba varrtunk. Oda való vagy.
fenris
2023. október 27. 09:37
Önteltség alázat helyett, hangos locsogás csendes imák helyett, botrányos lubickolás példamutató sziklaszilárdság helyett. Kb. ez jut eszembe róla. Én aztán nem vagyok szent távolról sem, de nem ezt várnám egy teológustól, amit ez az önistenítő „vallási” celeb művel. Sikerült bevinnie a bulvárt a szellem világába, egy teológusi kamuflázs kellett csak hozzá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!