A bíróság által megalapozatlannak ítélt vallomással találta be Deutsch Tamást Magyar Péter

2024. március 29. 10:38

Juhász Péter jogerősen pert vesztett a fideszes képviselővel szemben, ebből az eljárásból kerített most egy dokumentumot a politikus.

2024. március 29. 10:38

nyitókép forrása: Fidesz.eu

Legújabb Facebook-posztjában Deutsch Tamásba, a Fidesz EP-listavezetőjébe és veterán politikusába állt bele Magyar Péter. A júniusi választásokra készülő újdonsült politikus egy 2015-ös perben készült iratot tett közzé, amiben egy rendőr vallomásként arról értekezik, hogy Deutschot szerinte bedrogozott állapotban érte tetten két alkalommal is. Ám mivel képviselőként mentelmi jog illeti meg, a hatóság emberei mindkétszer kimenekítették, nem indult ellene eljárás.

A bombasztikusnak szánt közlést azonban érdemes a helyén kezelni. A tanúvallomás ugyanis abból a perből származik, amit épp Deutsch indított, miután az Együtt volt vezetője, az ismét aktivizálódó Juhász Péter nyilvánosan ledrogosozta. 

A fideszes politikus jogerősen nyert is, amiről korábban a Mandiner is beszámolt.

Ezt is ajánljuk a témában

Jogerős: Deutsch Tamás nyert Juhász Péterrel szemben

A másodfokú ítélet szerint Juhász Péter megsértette Deutsch Tamás személyiségi jogait, amikor a fideszes politikus drogfogyasztásáról tett állításokat – értesült a Mandiner. Deutsch lapunknak elmondta: megnyugvással fogadta az ítéletet.

Juhász ebben a procedúrában csatolta egyéb iratok mellett a Magyar Péter által most posztolt tanúvallomást, amit azonban még az első fokon Juhásznak igazat bíróság is figyelmen kívül hagyott, teljes megalapozatlansága miatt. Az állítólagos írásos vallomást tevő állítólagos rendőr semmilyen formában nem volt hajlandó megjelenni a tárgyaláson, nem reagált a bíróság megkeresésére sem.

A jogerős ítéletben aztán a joghatóság mindenkit eltiltott a Juhász által megfogalmazott valótlanságok terjesztésétől,

így adott esetben a poszt közléséből még Magyar Péternek is jogi problémája lehet.

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:04
🍓 ️ ­­A­ ­d­ö­­g­­ö­­s­­­ ­­l­­­á­n­­­y­­o­k­­ ­­v­­­á­­­r­­n­a­­k­­­ ­­r­á­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­.­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
alexandrosz-2
2024. március 29. 21:48
Hahaha! Dajcstompika a szétkokózott agyával kétszer is megbukott! A szemkilövő gecik mentették ki, meg a mentelmi joga.
patak_23
2024. március 29. 15:05
MP egy nevesincs "rendőr" vallomását(?) elhiszi, de egy hivatalos rendőri jelentésről azt mondja hazugság. ő is olyan mint akik hisznek neki: azzal vádol másokat amit ő tesz leginkább. Szánalmas!!!
makrancos-kata
2024. március 29. 14:49
Mi az, hogy találta be? Ezt még az ötkerben sem érti mindenki!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!