A magyaroknak ismét igazuk lett, itt a bizonyíték!

2024. március 17. 06:08

A baloldali gyűlöletkeltés margójára.

2024. március 17. 06:08
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

Nyitókép: Facebook

„Nagyon fontos dolog hazánk hőseire méltóképpen emlékezni és felemelni őket, megmutatni, hogy bizony nekünk magyaroknak valódi, hús-vér ikonjaink voltak és vannak, nem csupán izmosra rajzolt, földöntúli képességekkel rendelkező színes képregényhősök. A Most vagy soha! nagyon fontos film. Végre, hosszú idő után olyan történelmi kalandfilm készült, amely méltóképpen mutatja be Petőfit, Jókait, Vasvárit és az üde, csillogó tekintetű márciusi ifjakon keresztül ezt a történelemkönyvek lapjairól mindannyiunk számára ismert napot, március 15-ét.

Ezt is ajánljuk a témában

A film valódi szuperprodukció, lélegzetelállító látványvilággal, csodálatos jelmezekkel, hollywoodi akciójelenetekkel.

A színészek, a Petőfit alakító Berettyán Nándor, a Szendrey Júliát megszemélyesítő Mosolygó Sára, a Jókai és Vasvári bőrébe bújó Koltai-Nagy Balázs és Fehér Tibor, valamint a sötét oldalt képviselő Farkas császári titkosrendőr, Horváth Lajos Ottó és a végül a jó oldalt választó Meyer, Jászberényi Gábor fantasztikusan és nagyon hitelesen játszik.

A baloldal természetesen előszeretettel hivatkozik arra, hogy a legdrágább magyar film a Most vagy soha!, pedig ahogy azt Rákay Philip, a mozi társproducere és társ-forgatókönyvírója mondta, a hét évvel ezelőtt készült Kincsem reálértéken drágább volt, hiszen azóta minimum megduplázódtak a költségek.

Ezt is ajánljuk a témában

A baloldal támadja is rendesen az alkotást minden fórumon. Még az IMDB moziadatbázist is ellepték a trollok és 1-esre értékelték a mozit, már a bemutatója előtt, anélkül, hogy megnézték volna. Úgyhogy ezekre a véleményekre teljesen felesleges adni, mert csupán az irigység és a gonoszság vezérli a mögöttük álló embereket.

Félixnek nagyon tetszett a film, számos pontján meghatódott, amihez nagymértékben hozzájárult Gulya Róbert remek filmzenéje is. Mindent egybevetve egy szórakoztató, tiszta, világos, érthető, pozitív üzenetet hordozó és a magyarok szívét megdobogtató alkotás született.

Felhévizy büszkén, elégedetten, kisimítva a kokárdáját lépett ki a moziteremből, és látva a többi néző mosolygós arcát, úgy értékelte, hogy eljutott az emberekhez a film üzenete.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:08
🍓 ️ ­­­A­ ­­d­­­ö­­­g­­­ö­­­s­­­ ­­l­á­­n­­­y­­­o­­k­ ­­v­á­­­r­n­­­a­­­k­ ­­r­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­­.­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
manitowoc
2024. március 18. 13:28
Irány a mozi, várnak mindenkit a márciusi ifjak! – gondolta magában Felhévizy, és ebben a csodaszép időben az erkélyén ülve, elégedetten kortyolt bele a reggeli kávéjába. Hirtelen telefoncsörgés zavarta meg a reggeli ejtőzését. - Vajon ki lehet ez ilyen korán? - kapta fel bosszankodva mobilját Felhévizy, de aztán széles mosoly terült szét orcáján, mert Francesca Rivafinoli hívta. - Szervusz Félix! Olvastam a jegyzetedet a filmről. Igazán remek írás, gratulálok! - Köszönöm, Francesca. Igyekszik az ember... - Elárulom neked, egészen meghatódtam. - Akárcsak én. Írtam is, hogy a film számos pontján meghatódtam... - Hmmm... Tudod, én nem is annyira filmen, mint inkább a te csodálatos írásodon, kedves Félix. Erre nem is tudott mit mondani. Sohasem bírt eligazodni ezen az emberen. - Kurvára vigyázni kell az álnéven írókkal - gondolta Felhévizy, és megszakította a vonalat.
tapir32
2024. március 17. 17:18
corruption = European Parliament
Zsolt75
2024. március 17. 15:05
Nem értem, egyesek miért fektetnek ennyi időt egy olyan film értékelésébe, ami nem is érdekli őket, és eszük ágában sincs megnézni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!