Kasszasiker: ekkora bevételt hozott a Most vagy soha! a nyitóhétvégén

2024. március 18. 14:43

„A film első hétvégi nézőszámát tekintve – a Covid utáni időszak – legsikeresebb magyar filmje” – áll a közleményben.

2024. március 18. 14:43

Nyitókép: Facebook

A Petőfi Sándorról és a Márciusi Ifjakról szóló történelmi kalandfilm a nyitóhétvégén 75 551 nézőt vonzott a magyarországi mozikba, több mint 162 millió forint bevételt generálva – közölték a film producerei és a Forum Hungary az MTI-vel hétfőn.

Ezzel a Most vagy soha! 1990 óta minden idők legnagyobb magyar filmes bevételét érte el a bemutatás első hétvégéjén – írták a közleményben.

„A film első hétvégi nézőszámát tekintve – a Covid utáni időszak – legsikeresebb magyar filmje” – tették hozzá. A Most vagy soha! 2024 eddigi második legnagyobb bevételét könyvelte el, csak a Dűne 2 előzte meg az első hétvége jegyértékesítése alapján – közölték.

Ezt is ajánljuk a témában

„Minden alkotótársam nevében hálásan köszönöm a közönség érdeklődését és példátlan szeretetét! A Most vagy soha! az a film, amit szinte mindenki szeret, aki már látta. Szeretnénk, ha mindenki a saját szemének hinne! Tisztelet Petőfi Sándornak, Szendrey Júliának és a Márciusi Ifjaknak!” – idézik a közleményben Rákay Philipet, a film kreatív producerét.

(MTI)

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:08
🍓 ️ ­­A­ ­­d­­ö­­g­­­ö­s­ ­­l­­­á­­n­y­­o­­k­­ ­­v­á­­­r­­n­­a­­­k­­ ­­­r­á­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­­.­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Lajoss
2024. március 19. 18:14
Na,ugye,lassan összejön az elköltött 6 milliárd… 😂😂😂😂😂😂😂
betakentaur
2024. március 19. 17:49
Amennyiben én itt Németországban kiadok egy valamennyire értelmes könyvet, el tudom adni egy sok 10 milliós piacon akkora példányszámban, hogy jusson vaj is a kenyérre. Ez már komoly kihívás Magyarországon a piac kicsi mérete miatt. Filmek esetében még nagyobb a különbség. A költségek hasonlóak, de a bevételt generáló piac sokkal kisebb. Mondjuk úgy, hogy a Magyarországon hagyott külföldi filmes munkák pénzének adója kipótol valamit ebből a piaci különbségből. Ki is rázta ezt a businesst gatyába? Csak nem Orbán? Nahát. De.
I_Isti
2024. március 19. 11:31
A dűne 2 kb 44,5 milliárd forintnak megfelelő dollárból készült. (122 millió usd.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!