Nem kellett sokat várni: Ungár máris felmosta a padlót a Párbeszéddel az újabb baloldali összefogás miatt

2024. március 28. 16:15

Szerinte hatalmas áttörés a parazitológia tudományágában Karácsonyék lépése.

2024. március 28. 16:15

Fotó: Földházi Árpád/Mandiner

„Politikatörténeti kuriózum, demokráciaelméleti probléma és hatalmas áttörés a parazitológia tudományágában az, hogy a Párbeszéd, amely több, mint egy évtizede létezik, nem vett részt még országos választásokon, és most ismételten nem méretteti meg magát” – írta Facebook-bejegyzésében Ungár Péter, miután a DK, az MSZP és a Párbeszéd bejelentette: stratégiai együttműködésről szóló megállapodást kötöttek egymással.

Ungár úgy folytatta, „a zöldpolitika képviseletéhez nekik az út mindig a saját megbízásaikon vezet, mindig éppen az a morális helyes kompromisszum, amiket ők hoznak meg, amiket más hoz az mindig helytelen. Mindig az a hatalmi kérdés az egyetlen fontos kérdés a rendszerrel szemben, amiben ők vesznek részt, és

a rendszer hibája, hogy soha nem tudják kérni a választópolgárok bizalmát.”

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:04
🍓 ️ ­­A­­ ­­­d­ö­­g­ö­­­s­ ­­l­­­á­­n­­­y­­­o­­­k­ ­­­v­á­­r­­­n­a­k­­ ­r­á­­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­­.­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
goldie-2
2024. március 28. 19:15
........
catalina11
2024. március 28. 18:27
Ungár úgy folytatta, „a zöldpolitika képviseletéhez nekik az út mindig a saját megbízásaikon vezet, mindig éppen az a morális helyes kompromisszum, amiket ők hoznak meg, amiket más hoz az mindig helytelen. Mindig az a hatalmi kérdés az egyetlen fontos kérdés a rendszerrel szemben, amiben ők vesznek részt, és a rendszer hibája, hogy soha nem tudják kérni a választópolgárok bizalmát.” morálakrobaták...
FreeEurope
2024. március 28. 18:10
A Párbeszéd egy őszinte név. Egy pár beszélget.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!