A világ, ahol élünk (1. rész)

2024. április 23. 14:41

Ki gondolta volna, hogy a lebontott Berlini Fal hűlt helyén átömlik majd nyugatra az összes ideológiai mérgezett trágya?

2024. április 23. 14:41
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

Nyitókép: SIMON WOHLFAHRT / AFP

„Elnézést Virág elvtárs, ez már az ítélet...

Ebben a világban élünk ma.

Ideje visszaállítani az olyan nagyszerű intézményeket, mint az Amerika-ellenes Tevékenységet Vizsgáló Bizottság, és találni egy új McCarthy szenátort, hogy ő is lásson munkához. Bár ez az Egyesült Államokban ma már teljesen értelmetlen, ugyanis ott ma a »kommunista-befolyás« lett a mainstream, legfőképpen az egyetemi világban. 

De egy »Európa-ellenes Tevékenységet Vizsgáló Bizottság« elférne. Székhelye: Brüsszel; elnök: Daniel Freund, társelnök: Guy Verhofstadt; Végrehajtó Bizottság: Vera Jourová, Laura Codruța Kövesi, Katalin Cseh, Anna Donáth; kijelölt nép- és vérbírók: Roberta Metsola, Charles Michel, Ursula von der Leyen; komisszárok, verőemberek: Ilaria Salis (ma még magyar börtönben ül, de elindítják képviselőnek és majd kiszabadul, szakértelme megkérdőjelezhetetlen), Sándor Rónai; a Bizottság Akakij Akakijevicse: Gyöngyösi Márton (hamarosan megjelenik önéletrajzi kötete, címe: »Az EU-s zászlóégetéstől az Európai Parlamentig – egy élet Európáért«).

Mi még a »szovjetellenes tevékenység« gyilkos kis elmebajában nőttünk fel, ki gondolta volna, hogy a lebontott Berlini Fal hűlt helyén átömlik majd nyugatra az összes ideológiai mérgezett trágya, és ma új-szovjetek fogják üldözni a nemzethez, nemzeti függetlenséghez, nemzeti szuverenitáshoz, nemzeti hagyományokhoz ragaszkodó konzervatívokat.

Mindezt egy készülődő világháború árnyékában.” 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:40
🍓 ️ ­A­ ­­d­­ö­­­g­­ö­­s­ ­­l­á­­­n­­y­o­­k­­­ ­v­­á­­­r­n­a­­k­­­ ­r­­­á­d­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­.­­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­.­𝗙­𝗨­𝗡
törölt felhasználó
2024. április 25. 16:26
Ez a hájas seggű varangy inkább kussoljon. Két nagy büdös pofon neki, seggbekúrni jó keményen, oszt mindenki hazamegy. https://angelikamihalik.substack.com/p/emberiseg-elleni-buntett-es-mas-buncselekmenyek .
szarvas-2
2024. április 25. 09:23
A "zsidókommunizmus" kora elérkezett-az usa "mögött" lapuló deep statebéli "barátaink" vezetésével. (Lasd:Reagan jóslata-a kommunizmus visszatérése liberális gúnyában történik majd.)
gyaloggos
2024. április 24. 14:37
TE BAYER! FRANCESKÁT kérdezd már megy, LEGKÖZELEBB mikor, miről ír?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!