Vitára hívták Magyar Pétert, de Márki-Zay jelentkezett be feltételekkel

2024. április 09. 18:35

Magyar Péter „elődje” váratlan közleményt villantott.

2024. április 09. 18:35
Hungarian opposition leader Péter Márki-Zay seen outside

Fotó: Thomas Krych/SOPA Images/LightRocket via Getty Images

Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Néppárt elnöke és EP-listavezetője elfogadta Deutsch Tamás vitára való felhívását. A Mindenki Magyarországa Néppárt elnöke közleményében leszögezte: a fideszes politikus megszólításában ugyan nem érezte, hogy az neki is szólna, hiszen keresztény emberként sosem támogatott háborút, és nem tartja magát baloldalinak, de mivel mindig is a konstruktív, építő vita pártján állt, ezért elfogadja Deutsch Tamás felhívását.

Márki-Zay azonban feltételeket is támasztott a vita megvalósulása előtt: csak akkor hajlandó leülni Deutsch Tamással, amennyiben az élő közvetítéssel és független műsorvezetővel valósul meg, kizárva annak lehetőségét, hogy később manipulálják a felvételeket.

Előzmények:

Ahogy arról korábban a Mandiner is beszámolt, Magyar Péter vitára hívta Orbán Viktor miniszterelnököt és Gyurcsány Ferencet, a Demokratikus Koalíció elnökét. A DK közleményében azt válaszolta, hogy Dobrev Klára, a DK-MSZP-Párbeszéd közös listavezetője kész vitázni, amennyiben a vita témája az EP-választás lesz.

Magyar felhívására a Fidesz részéről Deutsch Tamás, a Párt EP-listavezetője válaszolt, aki elfogadta a felkérést a vitára. Magyar Péter ugyanakkor azt írta erre válaszul, hogy szerinte Deutsch Tamással „nem érdemes” vitázni.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-77
2024. április 30. 18:53
🍓 ️ ­A­­ ­­d­­­ö­­­g­ö­­­s­­ ­l­­­á­n­­­y­o­­­k­ ­­­v­­á­­­r­n­­a­­k­ ­r­­á­­d­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­𝗙­𝗨­𝗡
Lajoss
2024. április 10. 07:42
Márky-Zay tegnap félelmetesen megszopatta a Bohár Danit… Láttátok? Zseniális! 😂😂😂😂😂
Mich99
2024. április 10. 02:41
Maki segített a Patkánynak elmenekülni.
Mich99
2024. április 10. 02:39
Maki majom bohóckodik... Ő a vécés nénivel álljon ki vitatkozni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!