Bikinis feleség, gyerkőc, zászló – Orbán Viktoréktól azt kérték, mutassák meg telefonjuk képernyőjét (Videó)

2024. április 09. 16:27

Volt, aki megmutatta, volt, aki nem, de az egyik mobil sokakat meg fog lepni.

2024. április 09. 16:27

Nyitókép: Orbán Viktor TikTok-oldala

Humoros videó jelent meg a miniszterelnök TikTok-oldalán, amelyben fideszes politikusoktól azt kérték, mutassák meg a telefonjuk zárolt képernyőjét.

Bikinis feleség, gyerkőc, zászló és a meglepetés

Szijjártó Péter elutasította a kérést, mondván, inkább megtartaná magának, ugyanis – mint mondta – a képen felesége látható bikiniben. Deutsch Tamás nagy örömmel mutatta meg a legkisebb fiáról készült háttérfotóját, Kubatov Gábor pedig szintén büszkén vállalta, hogy egy hatalmas trikolór zászló a feloldási képernyője.

Szentkirályi Alexandra a következőket mondta: „Azért nem mutatnám meg – bár nagyon büszke vagyok rá –, mert a lányom az, és nem nagyon szeretem mutogatni a nyilvánosságban őt”.

Orbán Viktor válasza azonban mindegyikükén túltett. A miniszterelnök úgy fogalmazott, azt sem tudja, mi az a zárolt képernyő.

Zárolt képernyő? Az milyen? Nekem nincs zárolt képernyőm”

– jegyezte meg nevetve a kormányfő, majd megmutatta nyomógombos telefonját.

Az említett videót itt nézheti vissza:

 

 

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-77
2024. április 30. 18:53
🍓 ️ ­A­ ­­d­­ö­­g­ö­­­s­ ­­l­­­á­­­n­y­­o­k­­ ­­­v­­á­r­­n­­­a­­­k­ ­r­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­𝗨­𝗡
Reszelő Aladár
2024. április 10. 21:22
Na erre telepítsen a CIA valami okosságot, ha még melózik az, aki oprendszert írta erre.
tapir32
2024. április 10. 00:17
A Fidesz korlátlan uralmi törekvéseit úgy hívják, hogy a Fidesz-KDNP 2/3- os parlamenti többséget szerzett a választásokon! Akik, a hatalom ellen tevékenykednek azok, a többség akarata ellen tevékenykednek! A többség van hatalmon! Ilyen a demokrácia! A hatalom nem elvszerűen rossz! Egyetérteni a hatalommal nem birkaság! Azért kerültek hatalomra, mert sokan egyetértettünk velük! Rájuk szavaztunk!
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. április 09. 19:43
Varga Mihály minisztériumában nemcsak a korrupció dúl, hanem az alkalmatlanság is. Készülj, Magyarország, indulnak a megszorítások! https://www.portfolio.hu/gazdasag/20240409/megerkezett-az-uj-deficitadat-nem-meglepo-hogy-uj-intezkedesekre-keszul-a-kormany-679429
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!