A hatalmas vihar miatt több gép nem tudott leszállni a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

2024. május 21. 22:30

Az induló és az érkező járatok esetében is jelentős késések várhatók.

2024. május 21. 22:30

Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Faludi Imre

Korábban megírtuk, hogy felhőszakadás és zivatarok miatt az egész országban elsőfokú figyelmeztetés van érvényben. A zivatar a Liszt Ferenc repülőtér működését se hagyta érintetlenül, több gép nem tudott leszállni Budapesten.

A Budapest Airport Zrt. a 444 kérdésére ezt írta:

A repülőtér környezetében tomboló zivatarlánc miatt az induló és az érkező járatok esetében is jelentős késések várhatók. Eddig a Berlinből és Stuttgartból Budapestre tartó gép nem tudott leszállni a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, és kitérő városokban landoltak. 

Jelenleg a repülőtér működése folyamatos, azonban a földi kiszolgálás a villámlás és a heves zivatar miatt lelassult.” 

A reptér az utasok türelmét kéri.

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemecsek-3
2024. május 22. 10:54
Érdekes én nem láttam tomboló vihart a légifolyósó alatt pár kilométerre a reptértől. Ha némi késés miatt elnézést mertek kérni akkor az csak olyan máv-os féle késés lehetett mert amikor fél napot késik az indulás vagy kiderül, hogy a tervezett esti hazautazásod előtti programot elfelejtheted mert reggelre rakták a járatot nem jellemző az udvarias elnézéskérés.
survivor
2024. május 21. 23:26
Azt hittem, fenn maradtak....😱
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!