Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Amerikai tanácsadó cég: nincs jobb befektetési helyszín Magyarországnál

2024. május 13. 13:06

Magyarország ismét az élen végzett a Kelet-Európa és Közép-Ázsia kategóriában – közölte a Nemzeti Befektetési Ügynökség vezérigazgatója.

2024. május 13. 13:06

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Magyarország a régió legvonzóbb beruházási helyszíne – írta egyik legutóbbi Facebook-bejegyzésében a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) vezérigazgatója.

Joó István –  aki egyben a befektetésösztönzésért és kiemelt magyarországi nagybefektetések megvalósításáért felelős kormánybiztosa is – hangsúlyozta, hogy a Site Selection Magazine Global Best to Invest friss rangsora szerint 

Magyarország ismét az élen végzett a Kelet-Európa és Közép-Ázsia kategóriában.

Ezzel megelőzte Litvániát, Lengyelországot, Szlovéniát és Észtországot. 

Köszönetet mondott kollégáinak is a kormánybiztos

Joó István ismertette, hogy a Site Selection Magazine a lokációelemzés és közvetlen tőkebefektetések vezető kiadványa. A amerikai Conway Datához tartozik, amely a világ egyetlen teljes körű szolgáltatást nyújtó ügynöksége a globális vállalati befektetési iparágban. Évtizedek óta folytatja tevékenységét.

A kormánybiztos posztját azzal zárta, hogy ez „a rendkívüli elismerés nem jöhetett volna létre a HIPA-nál folyamatosan kitűnő munkát végző kollégáim nélkül, köszönet érte”.

A vonatkozó bejegyzését alább tekintheti meg:

 

 

Összesen 188 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. május 13. 19:45
KÖCSÖG UNIOS BANTA TRIANON OTA SZARBA SEM NÉZETEM EZEKET A PATKÁNYOKAT, CSAK AZ EXTRAPROFIT KELLETT NEKIK ELSÖ PERCTÖL KEZDVE A CSATLAKOZÁS OTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cccbasatu
2024. május 13. 18:06
No-no ,ha atomháború lesz akkor kár azon filózni hogy Magyarország befektetési paradicsom lesz! Ha nem lesz háború/atomháború/akkor pedig fellázadnak a bérrabszolga magyarok és kiseprik a bűnbandákat a parlamentből és a közéletből!
Chekke-Faint
2024. május 13. 17:49
No Rónapéterek, meg egyéb komédiások. Ilyenkor mi van?
Intel
2024. május 13. 16:26
Semmi értelme kiemelni egy ilyen rangsort. Illetve Joó úr szempontjából van mert vállon veregetheti magát. Tucatnyian készítenek rangsorokat. Van pl ahol mindjárt Kazahsztán után jövünk a 48. helyen. Lemaradva a 40. Oroszországtól de megelőzve a baltiakat meg Szlovákiát. Megint máshol rögtön az oroszok után jövünk a 35. helyen, stb. stb. A komoly befektetők egyedi elemzést végeznek és nem a reklámcélú rangsorokat nézik. A kisbefektetők meg aligha fognak rárontani az OTP részvényekre a rangsort látva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!