Ezentúl bármikor, bárki mentőt hív ennek a szemétládának, kéretik nem kivonulni

2024. május 06. 11:51

Nyilván semmi baja, csak szórakozik vagy zsarol.

2024. május 06. 11:51
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

»Vizsgálat indult a Magyar Péterről kiszivárogtatott állítólagos mentős jegyzőkönyv miatt«.

Összpontosítsunk erre: »állítólagos«.
Ma már állítólagos. Vagyis nem valódi. Hamisítvány.

Értjük. De ha nem valódi, ha hamisítvány, akkor miért kell lemondania a Mentőszolgálat teljes vezetőségének, ahogy azt a »szakértő« követeli? És ha állítólagos, vagyis hamisítvány, akkor mit vizsgál most az Országos Mentőszolgálat vezetése, és mit az Adatvédelmi Hatóság?

Ja, nem kérdezem ám komolyan. Már mondtam: ez az egész cirkusz arról szól, hogy ne a lényegről kelljen beszélni, vagyis arról, hogy az a szemétláda öngyilkosságot színlelt a feleségének meg a kisgyerekeinek, hogy aztán a mentők kihívása után elegánsan lelépjen, és egy utcasarkon megvárja, míg a mentők távoznak.

Fontos figyelmeztetés: ha ezentúl bármikor bárki mentőt hív ennek a szemétládának, kéretik nem kivonulni. Ugyanis nyilván semmi baja, csak szórakozik vagy zsarol. Ha meg mégis baja van, hát úgy járt, mint az egyszeri juhászlegény, aki farkast kiáltott...”

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 292 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
oregur4
2024. május 09. 11:49
Fed74!!! Te kis- esetleg nagy kupac 💩💩💩💩 rakás!!!! Buksika, buksika te kis pedobuzu átoperált munkásőr ivadék! Olyan sötét vagy, hogy a legsötétebb pincében is verőfényes napsütés van hozzád képest!!! Hihihi. Ráadásul fogytok mint nyáron a hógolyó, egy időközi választást se tudtok megnyerni, de még itt a kommentelők között se éritek el az öt százalékot!!! Daloljál buksika, kis kutyuli, akit a vezíre megkötve tart, akkor mit is akarsz??? Egyébként, amíg nem kétharmados, hanem "csak" egyszerű többséggel nem nyertek, addig HALGASS a neved kutyuli, és szólj a gazdidnak, hogy a láncot addig ne oldja el! Höhöhö
oregur4
2024. május 09. 11:37
Fed74! Buksika, buksika, te kis pedobuzu, átoperált munkásőr ivadék! Szép családi önarcképet mutattál be! Hihihi. Így már érthető, hogy miért vagy ennyire retardált, azon kívül, hogy a vezíred ánuszából böfögsz, de csak akkor, amikor ő szellent. De hát ez érthető, a te szőrös talpú cigány fajtádnál nem újdonság. Rá fogod a másikra azt ami te vagy, nagyon ki akarsz bújni a bőrödből, ezért mindenkiben magadat látod!!! Höhöhö
oregur4
2024. május 08. 19:04
Fed74! Buksika, buksika, te kis pedobuzu, átoperált munkásőr ivadék! Te hazátlan 00 (gyengébbek kedvéért, vagyis a te kedvedért: toalett, amibe bele kell pottyantani, hisz' te is az 💩💩💩 vagy, és oda való). Készülj, készülj, mert ezután nagyon, nagyon figyelek!!! Höhöhö.
Fed74
2024. május 08. 13:53
Mivan pedofil Román cigány?? Nem gondoltad volna hogy kiderül hogy pedofilként vagy nyilván tartva?? Pláne az hogy még az unokaöcséd molesztálásáért is fel lettél jentve te rühes beteg kutya!!! Erre vered magad pedofil cigány??? Megkötlek a Román kurva anyáddal együtt , pedofil kutya!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!