Gyurcsányék kezén a Városháza: bemutatjuk Bősz Anett munkásságát

2024. május 11. 17:15

A Liberálisból érkező DK-s főpolgármester-helyettes Gy. Németh Erzsébet helyét vette át, villámgyorsasággal.

2024. május 11. 17:15
null

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

Gyurcsány Ferencék számára kulcskérdés, hogy a DK adjon legalább egy főpolgármester-helyettest, így ülhetett be a Magyar Nemzet szerint a Városházára Karácsony Gergely helyetteseként Bősz Anett, miután elődje, Gy. Németh Erzsébet 2022 nyarán felvette a listán szerzett parlamenti mandátumát. Ahogyan Gy. Németh, Bősz is a kulturális ügyekért felel.

Ciklusa alatt a legnagyobb feltűnést keltő ügy az volt, amikor a Katona József Színház 30 százalékos kedvezményt ajánlott fel az előadások árából külön a DK tagjainak. Emellett Bősz olyan ügyekben korteskedik a Városházán, mint például az autózás visszaszorítása.

Bősz Anett korábban a Fodor Gábor vezette Magyar Liberális Pártban politizált, s a pártelnök távozásával ő vette át a stafétát. Ironikus, hogy alig két héttel azután, hogy a liberálisok vezetőjévé választották, a DK-ba távozott.  

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Héja
2024. május 12. 07:10
Emiatt a nő miatt nem akarok felbőszülni.
Pelso j.
2024. május 12. 05:42
De hát a Városházát eladták, nem?
2024. május 11. 22:29 Szerkesztve
Keresném az értelmet a tekintetében! Nem találom! A Bángóné jól ismerte fel azt az ütős felvételnél, bele is bukott szerencsénkre!
nedudgi
2024. május 11. 21:12
A hitvallását többször is kinyilatkoztatta: nincs apa és anya, hanem egyes számú és kettes számú szülő. Emellett idáig majdnem bárkit cserben hagyott, ha adódott egy jobb lehetőség. Egy lelkiismeret nélküli opportunista.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!