Különlegességgel készül a Magyar Posta a párizsi olimpiára

2024. május 07. 12:04

A sportvilág legnagyobb eseménye július 26-án veszi kezdetét és augusztus 11-ig tart.

2024. május 07. 12:04
null

Nyitókép: Képernyőkép/Magyar Posta

 

A Magyar Posta bélyegkibocsátással köszönti a sportvilág legnagyobb eseményét, a Párizsban megrendezésre kerülő, XXXIII. Nyári Olimpiai Játékokat – olvasható a Posta hivtalos Facebook-oldalán. Az olimpia július 26-án veszi kezdetét és augusztus 11-ig tart. 

Az alkalomból a Magyar Posta különleges bélyegkibocsátással készül.

 A Kara Orsolya grafikusművész által tervezett bélyegblokkokon a magyar sporttörténet kiemelkedő ágazatai, illetve a rendezvénynek otthont adó Párizs szimbóluma, az Eiffel-torony jelenik meg. Az alkalmi bélyegek május 6-tól vásárolhatók meg – írja az Index

„Az általunk kiadott alkalmi bélyegblokkal egyrészt az eseménynek otthont adó Párizst, másrészt azokat a mozgásformákat idéztük meg, amelyekben a Magyar Olimpiai Csapat sporttörténetileg is kiemelkedő eredményeket ért el” – mondta Balczó Barnabás, a Magyar Posta Zrt. vezérigazgatója.

 

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:48
🍓 ️ ­­I­g­­a­­z­­i n­­­i­­­m­f­­­o­­m­­­á­n­­i­á­k­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
2024. május 07. 20:38 Szerkesztve
Inkább készülne azzal a 21. századra, hogy a futár érkezéséről szóló email előtte való nap jön és kb 1 órás időintervallumban meghatározva azt. Nem pedig a futár távozása után 1 órával hogy maradj otthon reggel 8-től délután 5-ig. Sokkal jobban értékelné bárki mint ezt.
Patika
2024. május 07. 15:04
Különlegességgel készül a Magyar Posta --- Megszűnik ? Végre!
Pernahajder
2024. május 07. 12:09 Szerkesztve
Bélyeget rásózni valakire ma már a termékbemutatós csalással egyenértékű.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!