Rengeteget költ a DK Magyar Péter lejáratására, miközben a vitáról folytat vitát a baloldal

2024. május 20. 17:35

Nem a nyilvánosság előtt kellene vitatkozni arról, hogy legyen-e EP-listavezetői és főpolgármester-jelölti vita, és ha igen, akkor hol legyen – fejtette ki véleményét Magyar György ügyvéd.

2024. május 20. 17:35

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Szükség van az EP-jelöltek és a főpolgármester-jelöltek közötti nyilvános vitára,

mivel ez a demokratikus formája annak, hogy az emberek megismerjék őket,

nem pedig a Magyarországon jellemző médiapolitizálás – fejtette ki véleményét a Naphíre YouTube-csatornán Magyar György, az olasz szélsőbaloldali támadót, Ilaria Salist is védő sztárügyvéd.

Ezt is ajánljuk a témában

Magyar György a médiapolitizással kapcsolatban rámutatott, hogy egyre nagyobb a feszültség a DK és Magyar Péter között. Példaként említette, hogy

Molnár Csaba, a DK alelnöke több pénzt költött a Facebookon eddig Magyar Péter lejáratására, mint Karácsony Gergely és Vitézy Dávid együtt összesen a kampányukra.

Magyar György szerint nagyon gyors változás zajlott le a kegyelmi ügyet követően a belpolitikában. Erre a lendületre ugyanakkor az embereknek nem volt idejük felkészülni.

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

Nem elegáns dolog a nyilvánosság előtt vitatkozni arról, hogy legyen-e jelölti vita, és ha lesz, akkor hol legyen, ki hova hajlandó elmenni. 

Nyilvános jelölti vitára van szükség, s nem a lejáratásra fordított anyagiak kellene hogy számítsanak, mert utóbbi nem tisztességes – emelte ki Magyar György.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:29
🍓 ️ ­É­r­­­t­­é­k­e­l­­­d­­ ­a­ ­­s­­­z­­e­­x­­­i­­ ­­p­­u­n­c­i­m­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
Tommaso
2024. május 20. 21:40
A Fdesz százmilliókat (természetesen közpénzt) költött Magyar Péter lejáratására... Nem sok sikerrel. Ez sokk a Fidesznek.
Tommaso
2024. május 20. 21:38
ORBÁN VIKTOR sarokba szorulna egy élő vitában, hiszen nincsenek érvei amivel kimagyarázhatná a tavalyi világbajnok inflációt, a pedofilok futni hagyását a kinai komcsi érdekek képviseletét, a háborúpárti ruszki pap melletti vétóját a hazánk védelmét ellátó NATO tudatos gyengitését (főleg egy háborús helyzetben) stb., stb., stb blanconegro szerint az lenne ORBÁN ÉRVE, hogy "te ostoba fasz" Igy aztán már a műsor 2. percében elvesztené a vitát.
Lajoss
2024. május 20. 21:31
A fidesz százmilliókat (természetesen közpénzt) költött hiába a Magyar Péter lejáratására...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!