Vajon Magyar Péter tanul már románul?!

2024. május 21. 16:03

Megbízóinak nyilván kínos lenne az Európát fenyegető, polgárait foglalkoztató kérdésekről beszélni, ezért maradt Románia.

2024. május 21. 16:03
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

Nyitókép: Kisbendek Attila / AFP

„Lehet háború a szomszédban, népvándorlás, gender őrület, a baloldal nem enged a «Románia projektből». magyar péter megbízóinak nyilván kínos lenne az Európát fenyegető, polgárait foglalkoztató kérdésekről beszélni, ezért maradt Románia. Mondjuk Márki-Zay már tanul románul – esetleg magyar péternek is el kellene kezdenie?!”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. május 22. 06:59
Biczitomi,te még kesmás mércével nézve is kiemelkedő farok vagy…..🫢
a straight cold player
2024. május 21. 17:11
Azt hiszem Magyar Péterről is elmondható, hogy nem az eszéért szeretik. Én speciel nem tudom, hogy miért, de hát a baloldalon Kanapés Zsolti megmondta, hogy igen snájdig a Péter és azért ez sok mindent megMagyaráz! Mert a Zsolti gyerek azért nagyon tudja a baloldali tutit, még, ha neki nem is az esete ez a golden Daddy. Szerinte Magyarországról járnak Romániába dolgozni az emberek. Biztos van ilyen simán lehet, hogy egy határ menti faluból esetleg valaki egy román városba megy dolgozni. De hogy ez rendszer szintű legyen - miközben a román munkanélküliség a magyar többszöröse - az nyilván hülyeség. Kb mintha abból, hogy egy osztrák Magyarországon dolgozik (ismerek németet, finn és dán embert is aki itt dolgozik nálunk) olyan következtetést levonni hogy megelőztük Nyugateuróapa fejlettségét azért nagyon hülyének kell lenni.
hlaci83
2024. május 21. 16:23
A foglalkozása az.
koronaszepe
2024. május 21. 16:09
Egyébként én, ha Fidesz lennék, egy szót nem ejtenék MP-ről. Csak felhozzátok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!