Orbán a népszavazás bojkottját javasolta

2012. július 30. 14:14

A magyar miniszterelnök Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor zárónapján Tusnádfürdőn kijelentette: az európai válság lényegében Brüsszel válsága. Orbán Viktor arra kérte az erdélyi magyarokat: ne menjenek el vasárnap szavazni.

2012. július 30. 14:14

Orbán Viktor szerint Közép-Európa sikeresebb volt a válságkezelésben, mint a Nyugat. A miniszterelnök szerint Magyarországnak és Romániának most erőfeszítéseket kell tennie, hogy bekerülhessen a Szlovákia, Csehország, Lengyelország alkotta sikerzónába. Orbán Viktor szerint a mai európai válságra nincs központi megoldás.

A részeredmények alapján valószínűleg érvénytelen volt a vasárnapi romániai népszavazás az államfő leváltásáról.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kerecsen
2012. augusztus 03. 15:27
Hülyegyerek! Miért nem Tel-Avivban nézed az ATV-t? Ott a testvéreid között lennél...-)))
Omega2010
2012. augusztus 03. 15:26
Jó lenne, ha megtudnád határozni az ATV-nek, hogy mi érdekelje, mi?:) Egyébként is neked nem mindegy? Gondolom úgy is a hírtv-t nézed. Az az orbán tv, nem?:) Remélem már egy jó ideig nem látjuk a főmocskot. Szabin lesz. Remélem beutalta magát Grazba, rohadtul ráférne. Mondjuk egy kis elektrosokk.
marko11
2012. augusztus 03. 15:25
Orbán Viktor Tusnádfürdőn tartott egy nagyon elgondolkodtató előadást. Az aljas ATV-t persze nem ez érdekli.
kerecsen
2012. augusztus 03. 15:25
Majd 2014-ben visszatérünk rá. Addig meg ne vegyél levegőt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik