Quimby és Muzsikás a Sziget nulladik napján

2013. június 04. 13:16

Quimby Csodaországban címmel nemcsak koncert lesz a Sziget nulladik napján a Nagyszínpadon, hanem Lewis Caroll regényéből kiindulva cirkusz, tánc, színház, irodalom, vetítés, slam poetry is. Eközben a világzenei nagyszínpadon az idén 40 éves Muzsikás együttes lép fel.

2013. június 04. 13:16

A nagyszínpadon különleges Quimby-koncertet rendeznek, a világzenei nagyszínpadon pedig az idén 40 éves Muzsikás együttes lép fel a Sziget fesztivál nulladik napi programjában augusztus 6-án a Hajógyári-szigeten. Quimby Csodaországban címmel nemcsak koncert lesz, hanem Lewis Caroll regényéből kiindulva cirkusz, tánc, színház, irodalom, vetítés, slam poetry és sok más.

A 40 éves Muzsikás együttes különleges vendégekkel, köztük Jandó Jenő zongoraművésszel, Alexander Balanescu hegedűvirtuózzal, a Woven Handdel és az Amadinda Ütőegyüttessel lép fel – hangzott el az érintettek közreműködésével tartott keddi budapesti sajtótájékoztatón. Gerendai Károly főszervező elmondta: arra kérik a döntéshozókat, illetékeseket, és mindenkit, akinek fontos az óbudai sziget, próbálják megvédeni az árvíztől, ne váljon katasztrófa sújtotta övezetté, és segítsenek, hiszen közterületről van szó. Az már biztos, hogy a hétvégére tervezett Gyerekszigetet az árvíz miatt más helyszínen fogják megtartani.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GáborGábor
2013. június 05. 00:01
Nagyon helyes, Kis Tibi rulez, továbbá a Muzsikás is rendben van! Én még a Ghymest hiányolom, szerintem a legjobbak a műfajban (és ezt nem a többiek kritikájaként írom, mert szerencsére sokan alkotnak maradandót) de mintha őket a mai napig nem kezelnék a helyiértékükön... Sajnos...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik