Sziget: két nap alatt kilenc külföldit állítottak elő a rendőrök

2013. augusztus 06. 20:19

A hétfőn kezdődött 21. Sziget Fesztiválon két nap alatt kilenc külföldit állítottak elő a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) munkatársai – közölte a rendőrség kedd este honlapján.

2013. augusztus 06. 20:19
Közleményük szerint hétfő este, illetve az éjszaka folyamán, valamint kedd hajnalban kilenc külföldi – nigériai, olasz, kameruni, valamint francia – állampolgárral szemben intézkedtek a rendőrök, akiknél igazoltatásuk során kábítószergyanús anyagot találtak.
 
Az előállított külföldiekkel szemben – szabadlábon hagyásuk mellett – a BRFK III. Kerületi Rendőrkapitánysága kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
micream
2013. augusztus 07. 14:20
és azt tudod, hogy a függetlenített MSZMP párttitkár orbán győző, hogyan lett pár év alatt magyarország legnagyobb bányavállalatának a tulajdonosa?
MacElek
2013. augusztus 07. 14:20
Nem szóltak nekik, hogy nálunk tilos drogozni?
OmegaMale
2013. augusztus 07. 14:19
Azt vágod, hogy kettő darab komment alatt jutottál el a sziget drogos lakóitól a az *azeribaltáson* át a *zorbánbányái* témáig??? És ahogy elnézem a többi kommentedet, megint nem tudtál érdemben a témához hozzászólni... Mielőbbi jobbulást.
micream
2013. augusztus 07. 13:37
ja! falusi mszmp-s párttitkár. azért egy falusi függetlenített mszmp párttitkárnak csak összejött valahogy a legnagyobb mgyar bányavállalat. erre mondaná kohn bácsi, hogy ügyes. ahogy a baltás mondta, ez a félázsiai népség nem olyan mint a skandinávok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik