Oscar: DiCaprio és Cate Blanchett a jelöltek között

2014. január 16. 16:49

Az Amerikai botrány, a Gravitáció és a 12 év rabszolgaság is szerepel a legjobb film Oscar-díjára jelölt kilenc produkció között. A legjobb női és a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díj jelöltjeinek csütörtökön Los Angelesben ismertetett listája, amelyen Leonardo DiCaprio, Cate Blanchett és Sandra Bullock neve is megtalálható.

2014. január 16. 16:49

A napokban Golden Globe-díjjal kitüntetett Amerikai botrány és a Gravitáció című űrdráma tíz-tíz jelöléssel vezeti az Oscar-esélyes alkotások listáját. A 12 év rabszolgaság kilenc jelölést kapott. A legjobb film kategóriában a Phillips kapitány című modern kalóztörténet, a Mielőtt meghaltam című AIDS-dráma, A nő című számítógépes románc, a fekete-fehérben forgatott Nebraska, a Philomena - Határtalan szeretet című dráma és A Wall Street farkasa is indulhat az Oscar-szoborért.

 
Nem tartalmaz nagy meglepetést a legjobb női és a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díj jelöltjeinek csütörtökön Los Angelesben ismertetett listája, amelyen Leonardo DiCaprio és Sandra Bullock neve is megtalálható.
 
A legjobb női főszereplő kategóriájában a Gravitációért jelölt Sandra Bullock mellett Meryl Streep az Augusztus Oklahomában, Amy Adams az Amerikai botrány, Cate Blanchett a Blue Jasmine és Judi Dench a Philomena - Határtalan szeretet című filmben nyújtott alakításáért reménykedhet Oscar-díjban. A legjobb férfi alakítás díját Christian Bale, az Amerikai botrány; Bruce Dern, a Nebraska; Leonardo DiCaprio, A Wall Street farkasa; Chiwetel Ejiofor, a 12 év rabszolgaság vagy Matthew McConaughey, a Mielőtt meghaltam című film főszereplője nyerheti el.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mr Fabulous
2014. március 29. 14:22
A Gravity kurva jó volt.
Mr Fabulous
2014. március 29. 14:22
Muhaha, olyan vagy, mint az Amerikai históriában Vinyard papa.:D
Mr Fabulous
2014. március 29. 14:21
Ízlésről fölösleges vitatkozni. Én másodszorra is élveztem, és sokat mond, hogy a tizedik vetítési héten is telt ház volt a moziban.
Mr Fabulous
2014. március 29. 14:21
Mondod te, aki sokórányi zsidóellenes propagandát kensz-vágsz fejből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik