Vajna Tímea exkluzív beszámolója Cannes-ból

2016. május 24. 16:17

Már hónapok óta kacérkodtam a gondolattal, hogy elindítom a blogomat, és létrehozok egy fórumot, ahol beszámolhatok azokról az érdekességekről, amik velem történnek.

2016. május 24. 16:17
Vajna Tímea
Life.hu

„Már hónapok óta kacérkodtam a gondolattal, hogy elindítom a blogomat, és létrehozok egy fórumot, ahol beszámolhatok azokról az érdekességekről, amik velem történnek. Andyt idén is elkísértem az év egyik legfontosabb filmes eseményére, a cannes-i filmfesztiválra, így az első posztom Cannes-ról szól.

(…)

A világ egyik legcsodálatosabb helye az Hôtel du Cap. A szálloda mesés parkja és sziklába vájt medencéje szemet gyönyörködtető látványt nyújt. A teraszon pedig minden évben a filmipar legfontosabb szereplői ebédelnek ez a férjem kedvenc helye, amikor belép, az ismerős rendezők, producerek hangosan kiabálva köszöntik.

Egy ilyen ebéd közben lépett be az ajtón Leonardo DiCaprio is a »bandájával« és pont velünk szemben foglaltak helyet. Egy nagyon vékony, magas, fiatal modell lány volt a társaságban, de vele egy fél mondatot sem beszélt, inkább csak a haverjaival, és átment a másik asztalnál ülő Robert de Niróhoz, akit tisztelettel köszöntött. A stílusát tekintve Leo nem nagyon foglalkozik a külsőségekkel, kis pocak, borosta, rövid kockás ing nagyapasapkával amit a Coachella fesztiválon is viselt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
frivol824@gmail.com
2017. március 05. 22:51
"A világ egyik legcsodálatosabb helye az Hôtel du Cap." Bár a kisstílű földhözragadtak szerint a magyar közpénzhez mérten kurva drága, ezért kevesen tehetik meg azt, hogy egy drága kurvával arra vegyék az irányt.
Morgen
2017. január 24. 16:57
Hát igen! Andi nem Leo. Ennyi van a szösszenetben Nevetségesen primitív.
Morgen
2017. január 24. 16:56
Azt azért nem gondolom, hogy Vajna sok pénzt hagyna rá.
moricka13
2016. augusztus 26. 18:53
Tímea! Szíve joga a magánélete, úgy teszi magát nevetségessé, ahogy akarja. A falubeli K.P. bácsin is jól szórakozott a falu, úgy 100 évvel ezelőtt, amikor dicsekedett fűnek-fának, hogy a lánya mire vitte Budapesten szerencsét próbálva. Cannes-ban azt sem tudják, hogy kicsoda. Idehaza pedig van és lesz még ideje visszaemlékezni. Mindenkinek jobb lesz, még a férjének is, ha ezt a műfajt abbahagyja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik