Ott voltam az Eurovízió előselejtezőjén

2016. június 03. 15:01

De akkor Románia és Szlovákia is egy-két pontot adott csak a produkciómra, annyira nem voltak jók a diplomáciai viszonyok.

2016. június 03. 15:01
Szulák Andrea
Origo

„Freddie eurovíziós szerepléséről mit gondol?

Sajnálom, hogy ő csalódottságot érzett, nem kellett volna. Hogy kijutott oda, az már önmagában valami, szerintem ott már bármilyen helyezést jó elérni. A környezete vagy a sajtó részéről volt talán egy kis felelőtlenség, hogy megelőlegezték neki, hogy benne lesz a legjobb ötben. Freddie-nek nem kéne ezt szakmai fiaskóként felfognia. Egy nagyon izgalmas hang, jó karakter, most kéne elhinnie, hogy tud valamit, különben megreked az úton. Drukkolok neki.

Ön nem volt csalódott annak idején? (1993-ban Szulák Andrea képviselte Magyarországot az Eurovízión, de a kelet-európai elődöntőn nem jutott tovább – a szerk.)

Nem, mivel pontosan tudtam, hogy mire megyek ki. A volt szocialista országokat akkor engedték be először az eurovíziós körbe, de úgy, hogy számukra volt egy külön előselejtező. Ma már ez talán másképp menne, de akkor Románia és Szlovákia is egy-két pontot adott csak a produkciómra, annyira nem voltak jók a diplomáciai viszonyok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2019. november 10. 16:09
Ha nem selejtezőn indulsz, akkor is selejt vagy!
Morgen
2017. január 24. 16:56
Szerencsére nem nézek/hallgatok semmit, amire szavaznak. Egyszer néztem meg itthon valami "dalversenyt", hányinger volt a zsűri gügyögése. Ja: Láttam még azt a műsort, ahol egy igazi hang is fellépett, de ott valami Renáta nyert, mert trendin nézett ki. Szulákot is hallottam már énekelni. Jobb, mint az átlag, de nem Edith Piaf.
Nemzeti Mutyikos
2016. július 12. 23:58
ha szulak kozepszeru, akkor az on fideszribancsagaban kinek a micsodajat tisztelhetjuk?
vanádium
2016. július 12. 23:57
Andrea! Régen volt az a vicc, hogy mi a három felesleges dolog a világon : a pápa pöcse , az apáca csöcse és a magyar szakszervezet. Nos a negyediknek ide írhatjuk az Euróviziós Dalfesztivált.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik