Stallone 70

2016. július 06. 14:54

Hihetetlen, de igaz: hetvenéves lett Sylvester Stallone, a Rocky, a Rambo és más legendás filmek főszereplője. A Rocky edzős jelenetével köszöntjük a gyűrött arcú mestert.

2016. július 06. 14:54

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DrPepper
2016. július 07. 08:59
Én azt csodálom benne leginkább, hogy érzelmei teljes skáláját képes ugyanazzal az egy arckifejezéssel fejezni ki.
ergé
2016. július 07. 02:30
a legalulértékeltebb hollywoodi sztár. sokkal jobb színész, mint ami a filmjei összességéből elsőre kitűnik. maradt is benne ezért keserűség.
Akitlosz
2016. július 07. 01:05
Hát azért ő is eléggé speciális színész. Magas szőke férfiként felemás félcipőben nehéz elképzelni. Ahogyan a magas szőke férfit felemás félcipőben is nehéz elképzelni Rockyként.
egysegelem
2016. július 07. 00:26
Par eve toltottem le az elso Rambo filmet, az teljesen kulonbozik a folytatasoktol, egyetlen ember hal meg benne, az sem Rambo altal, kizuhan egy helikopterbol, de ennyi. Nincs benne igazan se ver se erosazk, arrol szol, hogy mennyire nem tud visszailleszkedi a tarsadalomba egy vietnami katona, a vegen Rambo ongyilkos lesz, amikor vegleg rajon nincs helye a tarsadalomban. Le is forgattak igy, de megvaltoztattak a veget, hogy tulelje, es sorozat legyen belole, verprimitiv akciofilm. Pedig az elso resz nagyon ottvan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik