Akár az Oscarért is indulhat a Testről és lélekről

2017. február 20. 11:58

Enyedi Ildikó filmje akár a legjobb idegennyelvű filmért járó Oscar-díjra is esélyes lehet jövőre.

2017. február 20. 11:58

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2017. február 27. 20:56
Ez a nő csak itt lakik.
anaphylaxiás sokk
2017. február 23. 01:25
Vajna bácsi a hollywoodi kapcsolataival pozícióba került. Azóta jönnek a filmes díjak. Ennyike. Ildikó egyébként kb 80 milliót kapott az előző kormányzattól (MSZPSZDSZ) el nem készült filmekre. A díjának egyébként örülök és gratula, de ha annyira szar itt, akkor ne lejmoljon. Balosok szidják Orbánt, hogy hálátlan Sorossal, mert hát tőle kapott pénzt - akkor nyilván Ildikó kapcsán is megjelennek majd ilyen cikkek, mert beszólt. A lényeg: Orbán még azt is támogatja, aki nincs vele egy platformon, ha értékeset alkot. DemszkájFeriGordon meg a tolerancia nevében nem.
bunko_jobbos
2017. február 23. 01:24
Most olvastam a pestisracokon, hogy ez a köcsög picsa (akit tegnap még éljeneztem) odanyilatkozott, hogy szégyenli a hazáját. Bazdmeg, megszüntetném a magyar filmgyártás TELJES állami támogatását. Dögöljön éhez az összes, menjenek piaci alapú filmeket csinálni.
nanemar
2017. február 23. 01:24
Valami gyanú motoszkált bennem, akartam érdeklődni de nem is kellett.Gyorsan domborított. A díj átvételekor adott interjúban lesz@rta hazánkat. Gyalázatosa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik