Így égett be az Oscar-díjátadás

2017. február 27. 11:21

Először tévesen a Kaliforniai álmot jelentette be Warren Beatty a legjobb filmnek, majd kiderült, hogy valójában a Holdfény nyert. Kínos kavarodás az Oscar-díjátadás fénypontján.

2017. február 27. 11:21

Az Index megírta, hogyan történhetett a kínos malőr: az Amerikai Filmakadémia szabályzata alapján az eredményeket hitelesítő PricewaterhouseCoopers cég képviselőinél két boríték van minden egyes kategória esetében. Amikor Warren Beatty és Faye Dunaway felment a színpadra, a kezükbe nyomtak egy borítékot – amin egyébként a Actress in a Leading Role, azaz a „legjobb női főszereplő” felirat látható, de ez nem tűnt fel Beatty-nek.

Beatty, amikor kinyitja a borítékot, láthatóan zavarba jött, de nem szólt a stábnak, helyette megmutatta Dunaway-nek, aki pedig egyszerűen bemondta a kártyán szereplő film, a Kaliforniai Álom címét.

A Kaliforniai álom stábja fel is ment a színpadra, és elkezdték a köszönőbeszédeket. Így az ünneplés közben kellett a mikrofonba mondania a Kaliforniai Álom producerének, hogy nem ők, hanem a Holdfény nyerte a legjobb filmnek járó díjat. A gála után Horowizt elmesélte, hogy a színpadon egyszer csak a kezébe nyomták a jó borítékot, és akkor döbbent rá, hogy Beatty kezében egy másik van – írja az Index.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. április 17. 18:39
Úgy működött, mint az Obama Clintonné állam.
Lion
2017. március 01. 21:17
Orosz hekkerek lehettek.
egysegelem
2017. február 28. 17:50
Mind a Moonlight mind a LaLaLand nagyon rossz filmek, en a Hell or High Waterra tettem volna.
Nuttika
2017. február 28. 17:50
Az egész Oscar egy nagy égés volt. 90%-ban arról szólt, hogy beszóljanak Trumpnak. Ez is csak egy megrendezett elem volt arra utalva, hogy az elnökválasztásnál is ennek kellett volna történnie. Twitteren rá is haraptak az emberek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik