Kijött a DK „új” kampánydala

2017. március 05. 00:27

Gyurcsány Ferenc osztotta meg pártja kampánydalát, ami pár sor kivételével ugyanaz, mint a kvótanépszavazásos DK-s dal. A klip viszont új!

2017. március 05. 00:27

Konzervből dolgozott a Demokratikus Koalíció, amikor az „új” kampánydalt vették fel. A „Csak a szeretet kell” című korábbi, kvótareferendumra készült saját daluknak írták át pár sorát. A klip viszont tényleg új: generációkon átívelő, közös arcfestés képeit láthatjuk. 

Gyurcsány Ferenc posztjában meg is említette, hogy nem sok pénzből gazdálkodtak: „Kis költségvetésből, de sokak lelkesedéséből készült el a DK kampánydala. Kollégák, barátok, helyi politikusok és szimpatizánsaink közös munkája a szöveg, a zene, a klip és a szereplők is egytől-egyig a DK tagjai. Fogadjátok szeretettel” – posztolta ki a dalt a miniszterelnök szombat este.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SwordFish
2020. február 15. 20:16
A gyűlölet kufárai pofáznak szeretetről.
írmag
2019. november 10. 16:07
Te tetű! Gondoltad volna, hogy a tenger sok pénzed ellenére is egy hányingert keltő, iszonyú gusztustalan féreg maradsz? Miért nem maradsz otthon, a babáddall?
választópolgár
2017. június 03. 14:18
Újra lelepleződtek! Fénykép készült az álbaloldal összefogásának titkos találkozójáról, ahol a legnagyobb egyetértésben megegyeztek! Íme: http://kepkezelo.com/images/ssagzuh8aqxes5e4xcoq.jpg?
Peter8811
2017. május 23. 10:53
Európa az otthonunk. Nyugdíjakat lenyúlunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik