Zene szombatra: ilyen szépnek se hallotta még ezt a számot

2017. március 18. 11:04

A Desireless legendás számának számtalan feldolgozását hallottuk már, ám ilyen szépet, mint amivel a Joy Wellboy jött ki nemrég, még soha.

2017. március 18. 11:04

Arról nem is beszélve, hogy nemrég jött ki a Joy Wellboy új, Les Pieds dans La Merde, La Tête dans Les Etoiles című albuma, amin nyilván helyet kapott a Voyage Voyage is. Az itt is látható klipet Berlin egykori Tempelhof repterén forgatták egy okostelefonnal.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nyest
2017. március 20. 17:22
A tehetségtelen zenészekkel is az a gond, mint a tehetségtelen kortárs építészekkel: Szépet és eredetit alkotni nem tudnak, ezért úgy próbálnak kitűnni, hogy régi épületek felújításánál saját ötleteikkel igyekeznek ,,feldobni'' a tervet. Így születnek az olyan, az elődök jó ízlését, és az alkotásukat megcsúfoló rémségek, mint -Budapesten maradva- a Légrády-Palota szögletes ,,bádog'' teteje, a Várkert rozsdás dobozai, a ,,Bálna'' nevű esztétikai terrorcselekmény, és társaik. Meg az eféle szárnypróbálgatások is.
ptrfarkas43
2017. március 20. 12:38
Itt egy újabb példa, hogy Orbán leépíti az EU-t.
atila68
2017. március 20. 12:34
Inedxesedik a mandiner.
Akitlosz
2017. március 20. 12:33
A cikkadó szerkesztő ürge már megint hazudott vagy igen beteg ízlése van. Ez annyira borzasztó, hogy képes vagyok csak azért bejelentkezni a youtube-ra, hogy nyomhassak rá egy nem tetsziket. A feldolgozások az esetek 99%-ában rosszabbak mint az eredeti. Nem kicsit. És nem véletlenül. A feldolgozók nem tudnak jó zenét szerezni, ezért inkább feldolgozzák mások világslágereit, mert az eredmény így még mindig kevésbé rossz, mint maguk írtak volna zenét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik