Újra együtt zenél Deák Bill Gyula és Hobó a Kolozsvári Magyar Napokon

2017. március 23. 13:24

Az utóbbi években vagy Hobó zenél Deák Bill és zenekara vendégeként, vagy Bill volt Hobó vendége. Az idei Kolozsvári Magyar Napokon viszont újra együtt lépnek majd közönség elé.

2017. március 23. 13:24

Újra együtt lép fel Deák Bill Gyula és Földes László Hobó az augusztus 13. és 20. között tartandó Kolozsvári Magyar Napokon – jelentették be egy csütörtöki kolozsvári sajtótájékoztatón a fesztivál szervezői. A sajtótájékoztatón Hobó volt a meglepetésvendég, aki elmondta: az utóbbi években vagy ő zenélt Deák Bill és zenekara vendégeként, vagy Bill volt az ő vendége. Most azonban Bill és Hobó újra együtt címen lépnek a közönség elé. 

A magyar napokat szervező Kincses Kolozsvár Egyesület képviselői elmondták: tovább bővül a fesztivál: a Farkas utca, a Fogoly utca és a Főtér mellett a Sétatéren is színpadot állítanak fel. Bejelentették, hogy az egyesület egy másik fesztiválra is várja a közönséget. Idén május 27-28-án rendezik meg a gyalui kastély mellett a Várkert Fesztivált.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gregorius
2017. április 22. 22:50
Van már vagy negyven éve, amikor egy klubban belebotlottam egy fiatal, karcsú zenészbe, aki sajna érthető okból zömmel ülve játszott és énekelt. Lenyűgöző hangja volt....Egy másik zenekarban meg feltűnt egy kiemelkedően szuggesztív hangú énekes, bár akkor még a bátyja vitte a primet, Demjénnek hívták/hívják..
csurcsányi
2017. március 24. 23:48
Ez most hogy jön ide?
csurcsányi
2017. március 24. 23:47
A nap legjobb híre! Nagy élmény lesz mindenki számára.
cutcopy
2017. március 24. 22:25
Összenő ami összetartozik.. )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik