Hatalmas sziauramozással promózza magát a Bánkitó

2017. április 17. 09:14

Tiborcz István és Orbán Viktor közös pálinkázós képét megidéző jelenettel promózza magát az idén a korrupció problémáját zászlójára tűző Bánkitó Fesztivál. Nem mindenki értette a poént.

2017. április 17. 09:14

Rövid videókban tesz úgy a Bánkitó Fesztivál, mintha valaki átvette volna a nyolcadik kerületi Aurórát is üzemeltető Schönberger Ádámtól a fesztiválrendezés jogát.

Az új tulajdonosról szóló – a szervezők szándéka szerint a fesztivál korrupcióellenes tematikáját promózó – videók valószínűleg nem estek le teljesen a fesztivál közönségének, a szervezők ugyanis siettek leszögezni, nem volt tulajdonosváltás:

Mi, a Bánkitó Fesztivál szervezői az esetleges pánikot megelőzendő szeretnénk megnyugtatni a fesztiválozókat az utóbbi napokban a fesztivál körül kialakult közhangulat miatt. A feltételezések és a kényes téma kapcsán felmerülő nehézségek ellenére a vezetőség nem hátrál meg, és kitart eredeti tematikája (a korrupció) mellett. Szóval mindenki megnyugodhat, a Bánkitó továbbra is az a közös pont mard az életünkben, ami mindig is volt, és nincs arról szó, hogy új tulajdonos venné át a fesztivált.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2021. július 30. 15:14
Beteg emberek ezek. Éjjel nappal gyűlölködnek még húsvétkor is.
adam
2021. július 30. 15:14
Orbánfixált barmok.
cutcopy
2021. július 30. 15:14
"Nem mindenki értette a poént" Sasjózsinak biztos tetszik..
Morgen
2017. június 04. 11:16
Kedves Mandi! Rékakinga mikor lesz? Az már jelent valamit, ha az ember szinte semmit sem olvas a posztolt "cikkekből".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik