RS9 OFF: független színházi fesztivál indul péntektől

2017. április 27. 14:24

Három nap alatt több mint tíz előadást nézhetnek meg az érdeklődők az RS9 Színházban, a független társulatoknak létrehozott fesztivál keretén belül április 28-tól 30-ig.

2017. április 27. 14:24

Az RS9 egy kicsi és független színház a VII. kerületben a Rumbach Sebestyén utca 9. szám alatt. Egy hetven fős kamaraszínpadon és egy majdnem ugyanekkora teremben a Vallai Kertben az utca túloldalán lesznek láthatóak az előadások. A fesztivál célja egy olyan háromnapos színházi szemle létrehozása 2017. április 28-30. között, melynek keretében független társulatok mutatkozhatnak be, kaphatnak fellépési lehetőséget, illetve részesülhetnek díjazásban összesen egymillió forint értékben. Bárki jelentkezhetett társulattal, erre a fesztiválra résztvevőként és az RS9 színház vezetősége döntött róla, hogy bekerülhet-e a produkció a fesztiválra. 

Három fős szakmai zsűri fogja eldönteni, hogy kinyeri meg a 2017-es RS9 OFF díjait és pluszban a nézők is szavazhatnak, hogy ki kapja meg a 100.000 forintos közönségdíjat. Három nap alatt tizenkét előadást fognak játszani a fesztivál keretén belül, ahol az első helyezett elviheti a félmillió forintos fődíjat. Az egységes jegyár kétezer forint előadásonként és az aznapi előadásra el nem fogyott jegyeket a maesteszinhaz.hu oldalán lehet 1250 forintért megvenni. 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2017. május 22. 13:28
Független...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik