El a kezekkel a Budapest Parktól!

2017. május 22. 10:56

A hazai könnyűzenei élet kedvelt koncerthelyét, tízezrek egyre inkább kultikus találkahelyét nagy baromság lenne eltiporni! Tibi és a helyi Fidesz keressen más „nünükét” magának!

2017. május 22. 10:56
Ujhelyi István
Ujhelyi István
Facebook

„Na neee! El a kezekkel a Budapest Park-tól! A ferencvárosi képviselőnk nem egyenlő az MSZP-vel! A hazai könnyűzenei élet kedvelt koncerthelyét, tízezrek egyre inkább kultikus találkahelyét nagy baromság lenne eltiporni! Tibi és a helyi Fidesz keressen más »nünükét« magának!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2017. június 06. 18:09
EU SP(erm)ION?
dream killer
2017. június 04. 00:15
Ha a fidesz ezzel a pikírt, pökhendi, lekezelő stílusban kommunikál, minden elképzelhető és mindent szabad.
Hanita
2017. június 03. 11:43
Miért, komoly politikus? Gőze sincs velem együtt, hogy milyen álhír ellen tiltakozik mikor múlt héten már letette a névjegyét. Én legalább nem szólalok meg, ő meg zsigerből támad és tiltakozik. Tegnap a Balaton Maratonon tízezer regisztrált részvevő volt, Pesten a tüntetésen e létszám töredéke.
Antigoné
2017. június 03. 11:43
Komoly politikus ilyen stílusban ír?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik