Énekelve hagyták el a fesztivált a Rock am Ring látogatói

2017. június 03. 10:19

Terrorveszély miatt el kellett hagyniuk a látogatóknak a németországi Rock am Ring fesztivált, a résztvevők azonban nem estek pánikba, a You'll Never Walk Alone-t énekelve távoztak.

2017. június 03. 10:19

Kapcsolódó cikkek

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2017. július 07. 16:44
Esőisten siratja Mexikót/ Halottsirató
exfahrenheit
2017. június 13. 06:55
"You’ll Never Walk Alone" https://hu.wikipedia.org/wiki/You%E2%80%99ll_Never_Walk_Alone "A szám a második világháború után azért vált igazán népszerűvé, mert a háborúban hozzátartozójukat, barátaikat elvesztett emberek érzéseit fejezte ki és némi vigaszt nyújtott nekik (’sohasem mész egyedül’). az USA-ban a végzős egyetemi osztályok búcsúztatásakor is felcsendül ez a melódia."
Apáczai
2017. június 13. 06:55
Ha ezt énekelték volna, ha elénekelhették volna, akkor nem kellene rettegniük a terrortól: Boldogasszony anyánk 1. Boldogasszony anyánk régi nagy pátrónánk, Nagy ínségben lévén így szólít meg hazánk: rfr.: Magyarországról édes hazánkról ne felejtkezzél el szegény magyarokról. 2. Ó Atyaistennek kedves szép leánya Krisztus Jézus anyja Szentlélek mátkája: 3. nyisd fel az egeket sok kiáltásunkra, anyai palástod fordítsd oltalmunkra! rfr.. Magyarországról édes hazánkról ne felejtkezzél el szegény magyarokról! 4. Kegyes szemeiddel tekinsd meg népedet segísd meg áldással Magyar nemzetedet. 5. Sírnak és zokognak árváknak szívei hazánk pusztulásán összetört lelkei. rfr.. Magyar országról édes hazánkról ne felejtkezzél el szegény magyarokról! 6. Jézus fiad előtt hajts térdet érettünk, mert ha nem cselekszel egy lábig elveszünk! 7. Dícséret dicsőség legyen az atyának a te Szent fiadnak s Szentlélek mátkádnak. rfr.. Magyarországról édes hazánkról ne felejtkezzél el szegény magyarokról.
exfahrenheit
2017. június 13. 06:55
Ne féljetek! - (Mt 10,24-33) "Ne féljetek az emberektől! Nincs rejtett dolog, amelyre fény ne derülne, sem titok, amely ki ne tudódnék. Amit én sötétben mondok nektek, azt ti mondjátok el világosban: és amit fülbe súgva hallotok, hirdessétek a háztetőkön! És ne féljetek azoktól, akik a testet megölik, de a lelket nem tudják megölni. Inkább attól féljetek, aki a lelket is, meg a testet is a pokolba taszíthatja."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik