Sas József mégis marad

2009. július 12. 12:24

Az adócsalás miatt jogerősen elítélt humorista lemondott ugyan a Mikroszkóp Színpad vezetéséről, ám az új direktor számít a munkájára.

2009. július 12. 12:24
Szeptemberben két darab is várja Sas Józsefet: „Merénylet lenne a kabaré műfaja ellen, ha elveszítenénk Sas Józsit. Óriási az érdeklődés az előadásai iránt, és attól, hogy valaki könyvelőként elkövetett néhány hibát, majd korrigálta azokat, vezető művészként nagy szükségünk van rá” – mondta Selmeczi Tibor, a teátrum ideiglenes vezetője.

Selmeczi szerint Sasnak az ítélet után szüksége volt a színésztársai támogatására, de az fel sem merült, hogy 25 év után teljesen elszakadjon a társulattól. „Az egyik legfontosabb dolgom az, hogy jobb kedvre derítsem a kollégákat, akik megszokták, hogy Józsi negyed évszázadon keresztül intézkedett helyettük” – mondta Selmeczi. – December 31ig, a megbízatásom végéig biztosan lesz hely a számára” – tette hozzá.

Sas József a színen marad (Blikk)


Kossuth-díjat kapott Sas József! (Havi Fricska)

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ubul
2009. július 15. 22:49
Magyarul továbbra is ő irányít a háttérből.Undorító...
dé208
2009. július 14. 10:28
És tényleg milyen marha jó, hogy közpénzből támogatódik a "fékezhetetlen humor és a felülmúlhatatlan szellemesség" hiszen így az is vesz rá jegyet akit nem érdekel. A népnevelés egy sajátos formája.
Dirky
2009. július 13. 11:42
Elnézést a duplázásért, de ez lemaradt: "megszokták, hogy Józsi negyed évszázadon keresztül intézkedett helyettük" És láthatólag milyen eredményesen tette mindezt...
Dirky
2009. július 13. 11:12
Hehh, az elnyomott ballib média új mártírja születik a szemünk előtt, frenetikus idézetek. Azzal viszont szerintem nincsen baj, hogy továbbra is marad színésznek, csak nem húzhatja le magát a bírósági ítélet miatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!