Magyar kézben marad Overdose

2010. március 12. 13:06

Öt hazai nagyvállalat fogott össze azért, hogy Overdose magyar kézben maradva folytathassa karrierjét. Overdose sikere érdekében átalakította az Overdose Vagyonkezelő Kft.-t a CIG Pannónia Életbiztosító, az EUROINVEST, a KÖZGÉP, a Mol és az OTP Bank.

2010. március 12. 13:06
Az Overdose Vagyonkezelő Kft. januárban alakult, egyetlen apportált vagyona a 1,5 milliárd forintra értékelt versenyló, ami eszmei érték. A megállapodás szerint Overdose csak magyar színekben indulhat, a versenyló promóciós és reklámjoga a tulajdonosokat illeti.

Overdose tartását és versenyeztetését Mikóczy Zoltán fizeti, és Mikóczyt illeti meg a versenydíj-bevétel is. A megállapodás végül rögzíti: a tulajdonosok között egyhangú szavazat szükséges a ló átruházásához, reklámjogának harmadik fél számára történő értékesítéséhez.

Mikóczy Zoltán Overdose idei programjáról elmondta: egy-két felvezető májusi verseny után az angol Royal Ascot-i derbi megnyerése a cél. Az elképzelés szerint az extraklasszis belga Cristophe Soumillon zsoké lovagolja majd Overdose-t.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gentry
2010. március 14. 11:01
Kedves szerkesztők, a cím alatt "lovassport" olvasható, pedig Overdose sosem versenyzett lovassportban és szerintem nem is fog, ugyanis a galopp a "lósport" része (elvileg még versenyezhetne lovassportban is, de nem hiszem, hogy valaki megvenné militaryzni). Lovassport: díjugratás, díjlovaglás, fogathajtás, military, távlovaglás, lovastorna. Lósport: galopp, ügető.
gentry
2010. március 14. 10:56
Végre egy jó hír Dóziról! A következő jó hír a visszatérése utáni első futam eredménye lesz: 8 hosszal nyerve.... :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!