Sas József visszatért a Mikrószkóp Színpadba

2010. augusztus 24. 15:13

Régi és új nevekkel is bővül a Mikroszkóp Színpad - új nevén Kabaré24 - csapata. Verebes István igazgató személyes kérésének eleget téve novembertől visszatér a deszkákra Sas József, az egyik előadásban pedig Bajor Imre tűnik majd fel.

2010. augusztus 24. 15:13

Verebes a színház tegnapi évadnyitóján jelentette be, hogy a novemberben mutatják be a TárSASjáték című politikai kabarét, melynek ki más lenne a középpontjában, mint a Mikroszkóp egykori igazgatója, Sas József. Verebes szerint a közönség amúgy is szereti a volt direktor műsorait.

A jelenlegi igazgató tegnap szintén bejelentette, hogy a Nicsak, ki beszél? című előadásban Bajor Imre is feltűnik majd. A darab a tavasszal bemutatt Balfék! Jobbra át! című darab átdolgozása, új jelentekkel és szereplőkkel.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rothmüller Mortizár
2010. augusztus 26. 15:07
sas józsi állítólag turul józsiként született, de sólyom nem akart lenni, verébes már nem lehetett így marad a sas
Steppenwolf
2010. augusztus 24. 19:11
Ha Szőcséknek sikerülne eltakarítani az ostoba prolihumornak ezt az utolsó bástyáját, esküszöm, minden eddigi hülye kijelentését megbocsátanám.
elfelejtette
2010. augusztus 24. 18:53
Lehet, megnézem poénból, a kultúráért mindent! Együtt fogok ütemesen tapsolni a nagymamikkal. :D
gillag74
2010. augusztus 24. 18:37
Na,még ez hiányzott csak a magyar kultúrális életből!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!